13 o C Kdz. Ereğli

Cepler açılıyor, duraklar oturtuluyor!

Zonguldak’ı Ereğli ilçesinde farklı adreslerde süren çalışmaları yerlerinde incelediğini belirten ilçenin Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kışla-Kepez yolu güzergahında 25 cep açma çalışmalarının devem ettiğini, 17 noktaya ise yolcu bekleme duraklarının monte edileceğini bildirdi.

Çevre ve Yaşam 6 yıl 7 ay 11 gün 8 saat 22 dakika önce 777

Haberi Paylaşın

Uysal, Ereğli Belediyesi Basın Bürosu aracılığı ile yapılan yazılı açıklamada, Kışla Mahallesi Potbaşı mevkisinde daha önce Eski Şantiye alanı olarak kullanılan 22 dönümlük alan üzerinde yapılan “Çocuk Oyun Dünyası”nın kısa süre içinde hizmete gireceğini söyledi.
Modern figürlü oyun grupları, yapay çim tepeleri, yüksek tırmanma oyun grubu, özel çocuklar için oyun grubunun yanı sıra büfeler, tuvaletler, oturma grupları ve 140 araçlık otoparkı bünyesinde barındıran Çocuk Oyun Dünyası’nın hizmete açılması için son rötuşların yapıldığını anlatan Uysal, “İlçemizin girişi daha modern bir görünüme kavuştu. Çocuk Oyun Dünyamız ilçemize çok yakışacak” dedi.
Cepler açılıyor, duraklar monte ediliyor
Uysal gün içinde ise Kışla- Kepez güzergahında yapımı süren yeni cep yerleri ve montaj çalışmaları başlayan yeni durak yerlerinde de incelemelerde bulunduğunu ifade ederek şöyle dedi:
“Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Ağlar, Deniz Koca ve ilgili daire müdürlerinden bilgiler alan Uysal, söz konusu güzergah boyunca özellikle toplu taşıma araçlarının yolcu alıp, indirdiği noktalarda yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında çalışmalar sürüyor.
Kışla’dan başlayarak Kepez tepesine kadar olan bölge de karşılıklı 25 yeni cep yeri açılma işleminin tüm hızıyla sürüyor. Yeni cep çalışmalarının yanı sıra belirlenen 17 noktaya da yeni yolcu bekleme durakları monte edilmesi çalışmalarına başlandı.”
Sakindere, Kavaklık ve Balı’da inceleme
Uysal, Sakindere’deki altyapı, Kavaklık Mahallesi’nde süren asfalt çalışmaları ve Balı Mahallesi Gökme Sokak mevkisinde muhtarlık ve mahalle sakinlerinin isteği üzerine 3 yüz metre kare kapalı alanda nişan, düğün gibi etkinliklerin yapılacağı sosyal tesis çalışmalarını da incelediğini sözlerine ekledi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 10 saat 49 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 2 saat 1 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 9 saat 2 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 6 saat 6 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 5 saat 40 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 3 saat 19 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 23 saat 55 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 10 saat 23 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 4 saat 30 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 7 saat 56 dakika önce KAZA ; 2 YARALI