Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CEP TELEFONU YERİNE...

CEP TELEFONU YERÄ°NE...

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde telefonla cep telefonu sipariÅŸi veren tüketicinin, kapıdan ödeme yöntemiyle 79 lira vererek aldığı ürünün paketinden "kazı kazan", hap ve krem çıktı.

İlçedeki bir iş yerinde bekçi olarak çalışan 24 yaşındaki Durdu Altıay, televizyon kanalında reklamı yapılan ve 79 liraya satılan cep telefonu için ilgili firmayı arayarak sipariş verdi.

Birkaç gün sonra kargo görevlisine 79 lira ödeyerek ürünü teslim alan Altıay, paketini açtığında telefon yerine halk arasında "kazı kazan" olarak adlandırılan Milli Piyango idaresinin "Hemen Kazan" bileti ile markasız bir hap ve kremle karşılaştı.

Durum karşısında ÅŸoke olan Altıay, sipariÅŸ verdiÄŸi telefon numaralarından ilgililere ulaÅŸamayınca dolandırıldığını anladı. 

Altıay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir televizyon kanalındaki reklamda kaliteli, ucuz ve sağlam olduğu öne sürülen telefonu sipariş ettiğini, gelen kutunun içinden çıkanları görünce çok şaşırdığını söyledi.

ÖdediÄŸi ücretin çok büyük miktarda olmamasına karşın maÄŸdur edildiÄŸini anlatan Altıay, "Telefon kutusunu açtığımda krem, ne olduÄŸunu bilmediÄŸim bir kutu hap ve ’kazı kazan’ çıktı. Hemen sipariÅŸi verdiÄŸim ÅŸirketi aradım ancak telefona çıkan olmadı. Firmanın telefon yerine gönderdiÄŸi ’kazı kazandan’ ise 1 lira ikramiye çıktı" diye konuÅŸtu. 

Altıay, konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağını kaydetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo