Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CENAZELER EREĞLİ'DE

CENAZELER EREÄžLÄ°'DE

Depremde hayatını kaybeden 6 kişinin cenazesi defnedilmek üzere Ereğli`ye geldi


Merkez üssü KahramanmaraÅŸ’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan Gaziantep, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Åžanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’da büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybeden EreÄŸlili 6 vatandaşın cenazeleri ilçeye getirildi. 


Kavaklık Mahallesi sakinlerinden Hüseyin Kurt ve Emine Kurt’un kızı Sevda Selçuk , damadı Volkan Selçuk ve 3 torunu Beren Su Selçuk, Derin Selçuk ve Hüseyin Mehmet Selçuk ile Süleymanlar Mahallesi Kandili Lojmanları sakinlerinden Erdemir’den emekli Mustafa Saim Ä°nce ve Nigar Ä°nce’nin kızları ve Mustafa Ä°nce’nin kız kardeÅŸi Buse Ä°nce, KahramanmaraÅŸ depreminde hayatlarını kaybetmiÅŸlerdi.

YaÅŸanan felaket sonrasında yaÅŸamını yitirenlerin cenazeleri,  akÅŸam saatlerinde ilçeye getirildi. EreÄŸli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne baÄŸlı morga alınan Sevda Selçuk, Volkan Selçuk, Beren Su Selçuk, Derin Selçuk ve Hüseyin Mehmet Selçuk ile Buse Ä°nce, 10 Åžubat Cuma günü öğle namazına müteakip Bozahane camisinde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuklarına uÄŸurlanacaklar.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün3
gülücük1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo