Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CENAZE İLANLARI

CENAZE Ä°LANLARI

Ereğli de bugün kaybettiklerimiz


Müftü Mahallesi  Ä°brahim Efe Caddesi sakinlerinden; Müzeyyen KıroÄŸlu’nun eÅŸi; Murat KıroÄŸlu, Kısmet KıroÄŸlu ve Dilek Yıldız’ın babaları; Kışla Sanayi esnaflarından Ali Yıldız’ın kayınpederi ; Poyraz Yıldız ve Mehmet Can Yıldız’ın dedeleri ; Erdemir sosyal tesislerinden emekli Ä°smet KIROÄžLU vefat etmiÅŸtir.        

Merhumun cenazesi bugün İkindi namazına müteakip Hatip Camiinde Kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

       

Ören Mahallesi sakinlerinden; merhum Halil Dilaver ve merhume Kübra Dilaver’in oÄŸlu ;Kadriye Dilaver’in eÅŸi;  Ä°brahim Dilaver,Sevim Topçu, Fatma Sever ile Sevim Öz’ün babaları; Ahmet Topçu,Hüseyin Sever ve Tuncay Öz’ün kayınpederleri; Mustafa Dilaver ,Naciye Ä°le Åžerife’nin aÄŸabeyleri; Zeki Dilaver ve Fikri Dilaver’in kayınbiraderi; Furkan Dilaver,ÇiÄŸse Dilaver,Atakan Topçu,Funda Topçu,Yasin ve Åžeyma’nın dedeleri; Ä°smet,Halil Ä°le OÄŸulcan’ın amcaları; Erdemir’den emekli Hacı Mehmet DÄ°LAVER vefat etmiÅŸtir.  

Merhumun Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ören Mahallesi Merkez Camiinde Cenaze namazı kılındıktan sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Merhum Necati Yılmaz ErkiÅŸi’nin eÅŸi; Nezihi, Mehmet ve Semih ErkiÅŸi’nin anneleri; Nurdan,Nurdan Ve Günay ErkiÅŸi’nin kayınvalideleri; Duygu,Ebru,Burcu,Arzu Ve Cansu’nun babaanneleri; Hamra Duru ve Ali Akıneri’nin yengeleri Birten ERKİŞİ vefat etmiÅŸtir.  

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bozhane Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından  ÅŸehir mezarlığında topraÄŸa verilecektir

 

ÇaylıoÄŸlu Kocalar Mahallesi sakinlerinden; merhume Nazire Yavuz’un eÅŸi; Bahattin Yavuz,Muhittin Yavuz,Muhsin Yavuz ve Samahat Bozkurt’un babaları Eyüp YAVUZ vefat etmiÅŸtir.           

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip köy mezarlığında toprağa verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
gülücük3
şaşkın1
kızgın1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo