Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CEMAATE SİLAH ÇEKEN İMAMA SÜRGÜN !.

CEMAATE SİLAH ÇEKEN İMAMA SÜRGÜN !.

Cemaate silah çeken imamın görev yeri değişti.


Alaplı'da cemaatine silah çekerek ateÅŸ ettiÄŸi gerekçesiyle gözaltına alındıktan  sonra adli kontrol ÅŸartı ile serbest bırakılan Cami Ä°mamı U.Y’nin  görev yeri deÄŸiÅŸtirildi.

YaÅŸanan olay öncesine kadar Hacıhasan Köyü Åžahbez Mahallesinde görev yapan imam  yine Alaplı ilçesine  baÄŸlı Hüseyinli Köyü'ne görevlendirildi.

YAŞANAN OLAY VE 17 GÜN ÖNCE YAYINLADIĞIMIZ HABER

Edinilen bilgiye göre, olaya sebep olan girişim Osman A. isimli vatandaşın Cami İmamı U.Y. yi sabah namazını cemaatle birlikte Cami'de kıldırmadığı gerekçesiyle Alaplı İlçe Müftülüğü'ne şikâyet etmesiyle başladı.

İddiaya göre şikâyet edildiğini öğrenen cami imamı U.Y. ile Osman A. arasında yatsı namazı sonrası cami önünde sözlü olarak tartışma başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine araya giren köy sakinleri, Osman A’yı bir grup köy sakini ile birlikte caminin önünden alarak  ilerlemeye baÅŸladı.

Bu sırada 30-40 metre uzaklıkta bulunan cami imamı U.Y.  koÅŸarak önce Osman A. isimli vatandaşın tabanca ile kafasına vurdu, ardından da iki kez ayaklarının dibine doÄŸru ateÅŸ etti.

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri, olay yerinde 2 adet 9 mm. boş kovan ile 1 adet parçalanmış mermi çekirdeğini ele geçirdi.

Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Cami İmamı U.Y. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Yazıklar olsun

23 Aralık 2019 - 09:32

NEDEN YERİNİ DEĞİŞTİRİYORLAR Kİ?? GÖREVİNE SON VERSİNLER. BU HAREKETİ BİR DOKTOR VEYA ÖĞRETMEN YAPSAYDI MESLEKTEN İHRAÇ EDİLİRDİ. AMA İMAM YAPINCA YER DEĞİŞİKLİĞİ.. ADALETİNİZ BATSIN.

Tatar ramazan

22 Aralık 2019 - 18:00

Sonuç ne böyle kişiler imam lık yapıyorlar bu türkiyede

Yorum Yazın

Canlı Radyo