13 o C Kdz. Ereğli

ÇELİK EREĞLİ FM'E KONUK OLDU !

Ünlü sanatçı Arzu Tekin`in sorularını yanıtladı.

Gündem 1 yıl 3 ay 7 gün 18 saat 8 dakika önce 1100

Haberi Paylaşın

Ünlü Sanatçı Çelik, yepyeni albümünün tanıtımını Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduğu Arzu İle Devri Alem programında yaptı.

Canlı yayında sözlerine, “Basından takip ettim, yaşanılar sel felaketi için tüm bölgeye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”diyerek başlayan Çelik, “Ülkemde olanlar yaşananlar bizi üzüyor Biz sanatçı böyle günlerde yüksek bir motivasyonla ayakta durmak zorundayız. Yüzümüzde bir gülümseme olmak durumunda, her alanda yaşam devam ediyor.Ama üzüntünüzü de elbette ki paylaşıyorum.”dedi.

40 yıllık meslek yaşamına 25 albüm sığdıran Ünlü sanatçı, İz düşüm albümüne gelen olumlu tepkilerin de kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Çelik, “ Yaşanmışlıklar önemli. Çok uzak oluyor yaşanmış olmadıkça. Toplum kendisinin yaşamadığı şeyi benimseyemiyebiliyor. Şarkılar gerçeğe dayanmalı. Öyle olmazsa kalpte titreşime neden olmaz. Bende her zaman olduğu gibi bu albümde bu hedef doğrultusunda yol aldım .Şarkılar toplumda karşılık bulmalı.Günlük dertlerinden uzaklaşmalı. 5 gün çalışan BİR öğretmen, hafta sonu müzik dinlerken kendini iyi hissetmeli. “dedi.

Çelik , Tekin’in sorusu üzerine “Günümüzdeki genç nesil şarkılar. 90’lardaki gibi müzik duymuyoruz ama devirin değiştiği de gerçek, bende değiştim.Çok çeşitli sebeplerle öne çıkan şarkılar .Eleştiri hep vardır , olmalıdır ama sonuçları değiştirmez.Doğru bildikleri yolda devam etsinler.” görüşüne yer verdiği konuşmasında. “ Ereğli’ye birkaç kez geldim. Ereğli’ye sevgiler.Umarım bir konserde beraber oluruz.”ifadelerini de kullandı.

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 22 saat 51 dakika önce BEÜ 2. SINIF ÖĞRENCİSİ KENDİNİ ASTI
6 gün 10 saat 24 dakika önce GÖZALTINA ALINDI !
6 gün 10 saat 38 dakika önce YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
2 gün 21 saat 26 dakika önce DEVREK YOL AYRIMINDA ZİNCİRLEME KAZA !
3 gün 21 saat 48 dakika önce BAĞLIK MAHALLESİNDE YANGIN !
1 gün 19 saat 2 dakika önce İLÇE MERKEZİNDE KAZA !
2 gün 9 saat 56 dakika önce GAZETECİ MEHMET DURSUN HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 21 saat 12 dakika önce İLÇEDE KORKUTAN PATLAMA !