Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇELİK EREĞLİ FM'E KONUK OLDU !

ÇELİK EREĞLİ FM'E KONUK OLDU !

Ünlü sanatçı Arzu Tekin`in sorularını yanıtladı.


Ãœnlü Sanatçı Çelik, yepyeni albümünün tanıtımını EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduÄŸu Arzu Ä°le Devri Alem programında yaptı.

Canlı yayında sözlerine, “Basından takip ettim, yaÅŸanılar sel felaketi için tüm bölgeye geçmiÅŸ olsun dileklerimi iletiyorum.”diyerek baÅŸlayan Çelik, “Ãœlkemde olanlar yaÅŸananlar bizi  Ã¼züyor Biz sanatçı böyle günlerde yüksek bir motivasyonla ayakta durmak zorundayız. Yüzümüzde bir gülümseme olmak durumunda, her alanda yaÅŸam devam ediyor.Ama üzüntünüzü de elbette ki paylaşıyorum.”dedi.

40 yıllık meslek yaşamına 25 albüm sığdıran Ünlü sanatçı, İz düşüm albümüne gelen olumlu tepkilerin de kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Çelik, “ YaÅŸanmışlıklar önemli. Çok uzak oluyor yaÅŸanmış olmadıkça. Toplum kendisinin yaÅŸamadığı ÅŸeyi benimseyemiyebiliyor. Åžarkılar gerçeÄŸe dayanmalı. Öyle olmazsa kalpte titreÅŸime neden olmaz. Bende her zaman olduÄŸu gibi bu albümde bu hedef doÄŸrultusunda yol aldım .Åžarkılar toplumda karşılık bulmalı.Günlük dertlerinden uzaklaÅŸmalı. 5 gün çalışan BÄ°R öğretmen, hafta sonu müzik dinlerken kendini iyi hissetmeli. “dedi.

Çelik , Tekin’in sorusu üzerine  “Günümüzdeki genç nesil ÅŸarkılar. 90’lardaki gibi müzik duymuyoruz ama devirin deÄŸiÅŸtiÄŸi de gerçek, bende deÄŸiÅŸtim.Çok çeÅŸitli sebeplerle öne çıkan ÅŸarkılar .EleÅŸtiri hep vardır , olmalıdır ama sonuçları deÄŸiÅŸtirmez.DoÄŸru bildikleri yolda devam etsinler.” görüşüne yer verdiÄŸi konuÅŸmasında. “ EreÄŸli’ye birkaç kez geldim. EreÄŸli’ye sevgiler.Umarım bir konserde beraber oluruz.”ifadelerini de kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo