14 o C Kdz. Ereğli

Cayır cayır!!!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, atıl halde duran kamyonda yangın meydana geldi.

Asayiş 6 yıl 5 ay 1 saat 29 dakika önce 2865

Haberi Paylaşın

Edinilen bilgiye göre, Bozhane Barınağı alanında, yürüme kabiliyeti bulunmayan ve üzerinde sacdan oluşturulmuş kapalı kasa bulunan plakasız kamyonun şoför mahallinde, henüz bilinmeyen nedenle yangın meydana geldi.
Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen Ereğli Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Söndürmek zorlanılan yangının, yan tarafta bulunan bir başka kamyona sıçramaması için de çalışma yapıldı. Bu sırada polis çevrede güvenlik önlemi alırken, vatandaşların yaklaşmaması yönünde uyarılarda bulundu.
Söndürülen araçtaki soğutma çalışmaları başladığı sırada gelen park halindeki diğer kamyonun sürücüsü aracını olay yerinden uzaklaştırdı.
KUNDAKLAMA İHTİMALİ…
Balıkçı barınağındaki bir firmaya ait olduğu öğrenilen kamyonun kapalı kasasında, ağaçtan ve plastik maddeden yapılmış balık istifleme kasalarının bulunduğu öğrenilirken, itfaiye ekipleri aracın içinde ve çevresinde inceleme yaptı. Akü kutup başlarının sökülmüş olması nedeniyle araçta, kendi arızasından her hangi bir yangının çıkması ihtimalinin bulunmadığını belirleyen ekipler, daha çok ’kundaklama’ ihtimali üzerinde durdular.
Bazı vatandaşlar, yangının kapalı kasanın içine sıçramamasının büyük şans olduğunu, yoksa yangının boyutlarının çok daha büyük ve tehlikeli olabileceğini ifade ettiler. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Cayır cayır!!!

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 3 saat önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 18 saat 12 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 1 saat 13 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 22 saat 17 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 21 saat 51 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 19 saat 30 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 16 saat 6 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 2 saat 34 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 20 saat 41 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 7 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI