Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇAYCUMA KARIŞTI !.

ÇAYCUMA KARIŞTI !.

20 yaşındaki gencin yumruk darbeleri ile darp ettiği 58 yaşındaki kalp hastası kişi hayatını kaybetti.


Zonguldak  Çaycuma Filyos beldesinde 20 yaşındaki  Burkay K.(20) daha önce babasını darp ettiği iddiasıyla tartıştığı 58 yaşındaki Hasan Ayaz'ı döverek ölümüne yol açtığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay, Filyos beldesinde hemzemin geçit önünde meydana geldi.

 İddiaya göre Burkay K., geçen hafta babasını darp eden Hasan Ayaz ile karşılaştı.

İkili arasında çıkan tartışma sonrası Burkay K., Hasan Ayaz'ı yumruk darbeleri ile  darp etti. Kalp hastası olan Hasan Ayaz'ın kavga sırasında bilinci kapandı.

Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ayaz, hayatını kaybetti.

 Ayaz'ın kesin ölüm sebebinin otopsi raporunda ortaya çıkacağı belirtildi. Olay sonrası Jandarma ekipleri, Burkay K.'yi gözaltına aldı. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

YAKINLARI HASTANEYİ BASTI!.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde döverek öldürülen hasan ayazın yakınları hastaneyi bastı.

Z haber’in haberine göre  Burkay K.(20), daha önce babasını darbettiği iddiasıyla tartıştığı Hasan Ayaz'ı (58), döverek ölümüne yol açmıştı. Hasan Ayaz'ın ölüm sebebinin kesinleşmesi için otopsi yapılmak üzere Çaycuma Devlet Hastanesine sevk edildi.

Hasan Ayaz'ın yakınları son kez durumunu görmek için hastaneye akın ederken savcılık talimatı ile kimse morga alınmadı. Morga girmek hasta yakınları olay çıkardı. Hastanede bulunan eşyalara zarar verildi camlar kırıldı.

Savcı olay yerinde zor anlar yaşarken hasta yakınları bir türlü sakinleştirilemedi. Hastane polisi olayı kontrol altına almakta yetersiz kalınca tekviye istedi.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın3
gülücük2
üzgün1
hayran0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo