12 o C Kdz. Ereğli

ÇATUROĞLU’NA BÜYÜK İLGİ VARDI

Siyaset 8 yıl 6 ay 15 gün 4 saat 56 dakika önce 1246

Haberi Paylaşın

Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Kdz. Ereğli ilçesinde esnaf tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Seçim çalışmalarına Ereğli ilçesinde şehir merkezi esnafını gezerek devam eden Çaturoğlu, beraberinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye ve il genel meclisi üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte çarşı esnafları ziyaret etti.

Ziyaret turunda Ereğli’de girdiği dükkanların bir çoğunda kendisine ikram edilen çikolata, şeker ve kır pidesi gibi yiyecekleri tadan Çaturoğlu, esnaflarla sıcak ve samimi ilgisi ile karşılandı.

ÇATUROĞLU, “SORUNLARI ÇZÖMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Vatandaşların ikramlarını da geri çevirmeyen Çaturoğlu, burada yaptığı konuşmalarda, bölgedeki sorunları adım adım çözmeye devam edeceklerini kaydetti.

Görev süresi içerisinde yapamayacakları hiçbir şeyin sözünü vermediklerini ve vermeyeceklerini ifade eden Çaturoğlu, Türkiye’de var olan istikrarın yeniden devam etmesi için 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerine işaret ederek, AK Parti hükümetinin hizmetlerini anlatarak daha da güzel işler yapılacağını ifade etti.

Çaturoğlu, Ereğli’de gösterilen sevgiden dolayı esnaflara teşekkür ederek, Zonguldak ve Ereğli için çok güzel projeleri hayata sunacaklarını sözlerine ekledi.

Çaturoğlu seçim çalışmalarını Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de bulunan fabrikaları da ziyaret ederek gün boyunca sürdürdü.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 10 saat 54 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
21 saat 6 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 9 saat 7 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
2 gün 5 saat 34 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
7 gün önce AĞIR YARALI !
4 gün 4 saat 35 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 10 saat 28 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
23 saat 42 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 19 saat 12 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 8 saat 1 dakika önce KAZA ; 2 YARALI