Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Çaturoğlu,haftasonu köylerdeydi

Çaturoğlu,haftasonu köylerdeydi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, Pazar günü yoÄŸun bir çalışma yaparak ziyaret ettikleri köylerde, sıkmadık el bırakmadılar.Hafta sonu ziyaret turuna Süleymanbeyler Köyü (Subaşı Halk Pazarı) ile baÅŸlayan Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, burada görüştüğü her vatandaÅŸtan 16 Nisan’da yapılacak Halk oylamasında daha güçlü Türkiye diyerek “EVET” desteÄŸi istediler.
 
TARİHİ ASMALI KÖPRÜDE İNCELEME YAPILDI
 
Milletvekili ÇaturoÄŸlu ile Ä°lçe BaÅŸkanı Çakır, Ormanlı Belde Belediye BaÅŸkanı Bayram BoÅŸol ile birlikte, Süleymanlar Köyünde bulunan çevre köylere ulaşımına yol kısaltan tarihi asmalı köprünün yenileme çalışmalarını inceledi.Yenilenen köprünün çalışmaları hakkında bilgi veren Dedeler Köyü Muhtarı Durdu Acar’a Milletvekili ÇaturoÄŸlu ve Ä°lçe BaÅŸkanı Çakır, vatandaşımızın yayarına ne gerekiyorsa her türlü destek verildiÄŸini belirterek, “En yakın zamanda tarihi asmalı köprüyü vatandaÅŸlarımız rahat ortamda kullanmaya baÅŸlanacaktır. Bizler sıkıntılar çözülmesi için varız. Burada çevre köylere gidip, gelmeye yakınlaÅŸtıran asmalı köprünün yenilenmesi de hizmetlerimizden bir örneÄŸidir.” dedi.
 
KÖY ZİYARETLERİ
 
Milletvekili Çaturoğlu ve İlçe Başkanı Çakır, İl Genel Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, Alacabük,Güllük, Akkaya, Ortaköy, Hasbeyler ve Düzpelit köylerinde vatandaşları ziyaret gerçekleştirdi.
Köy ziyaretlerinde Köy muhtarları ve kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Milletvekili ÇaturoÄŸlu ve Ä°lçe BaÅŸkanı Çakır, vatandaÅŸlara güzel yaklaşımlarına teÅŸekkür ederek, 16 Nisan’da yapılacak Halk Oylamasında “EVET” desteÄŸi verilmesi hakkında bilgiler verdi.
Milletvekili ÇaturoÄŸlu, VatandaÅŸlara hitaben yaptığı konuÅŸmasında, özetle ÅŸu bilgileri verdi; 
“GeçmiÅŸte hakimiyet milletin demiÅŸler ama milletin seçtiÄŸi milletvekillerin aldığı kararlarına, Anayasa Mahkemesi ben tanımıyorum demiÅŸ. Örnek mi istiyorsunuz? Hani bir zamanlar bir sıkıntı vardı Ãœlkemizde, kızlarımızın başörtülü Ãœniversiteye girme hadisesi. Ãœlkemizde Cumhuriyet elden gidiyor, rejim deÄŸiÅŸiyor gibi çeÅŸitli bahaneler üretilmiÅŸti. AK Parti Milletvekillerimiz, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekililer ile 411’i “EVET” kızlarımız başörtülü Ãœniversiteye gidebilsinler diye karar aldılar. Hemen ertesi gün CHP bu kanun düzenlemeyi Anayasa Mahkemesine götürdü, bir hafta kısa bir deÄŸerlendirme sonrası Anayasa Mahkemesi kararı red etti. Hani hakimiyet kayıtsız ÅŸartsız milletindi? Milletin seçtiÄŸi milletvekillerin kararlarını yok saydılar. Tüm Bunlara raÄŸmen artık Ãœlkemizde kızlarımız isteÄŸi ÅŸekilde başörtülü Ãœniversiteye gidebiliyor. Ne oldu? Cumhuriyette, rejimde yerinde duruyor. Hiçbir sıkıntı yok. 
Demekki sıkıntı CHP’de miÅŸ. Vatandaşın lehine bir ÅŸey yapıldığı zaman kora halinde feryat ediyorlar. Giden kendi sistemleridir. Ä°ÅŸte artık bunlar olmasın diye AK Parti bu sistemi deÄŸiÅŸtiriyor. 16 Nisan’dan sonra son kalıntılarını da Ä°nÅŸallah ortadan kaldıracağız. Bir daha bu milletimizin isteÄŸi, Ä°nancı, örfü dışında hiçbir ÅŸey olmayacak. 16 Nisan’da vereceÄŸiniz “EVET” desteÄŸinizle Meclis yine görevi devam edecek, Milletvekilleri yine olacak. CumhurbaÅŸkanı Yürütmenin başı olacak. Herkes kendi iÅŸini yapacak. Türkiye’nin önü daha da açık olacaktır. Bu Millete hizmet etmeyen hiçbir siyasi partinin iktidar olma ÅŸansı yok. CHP’nin de en büyük korkusu ve sıkıntısı da budur. AK Parti’ye millet ne için oy veriyor, kendisinden gördüğü için. Halkımız 16 Nisan’da en güzel ÅŸekilde gerekeni yapacağına inanıyoruz. Daha güçlü Türkiye için dediklerimi duyanlardan duymayanlara söyleyerek “EVET”i desteklemelerini istiyoruz.”
 
Köy ziyaretlerinde AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır yaptığı konuÅŸmasında, yeni sistemde Devleti yönetecek kiÅŸiyi seçme hakkı milletimize verileceÄŸini belirterek, “Ãœlkemizde Devleti yönetecek kiÅŸiyi seçme hakkını milletimize AK Parti siyasi kadrosu veriyor. Halk oylamasında vereceÄŸiniz “EVET” desteÄŸinden  ve geleceÄŸinden kimsenin kuÅŸkusu olmasın. AK Parti Ä°ktidarlığında Ãœlkemiz hem geliÅŸti, vatandaÅŸlarımıza hayal denilen hizmetler getirildi. ÖrneÄŸin önceden Hastanelerde çekilen çile, Ä°laç alma kuyrukları sona erdi. Amacımız HerdoÄŸan ve yarınlarımız için yeni sistemle hizmetlerimizi daha hızlı bir ÅŸekilde vatandaşımıza yansıtmak. Ãœlkemizde bir daha koalisyonlar dönemi yaÅŸanmamsıdır. Bunun için sizlerden Halk oylamasında “EVET” desteÄŸinizi bekliyoruz.” dedi.
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo