Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU TEZGAHIN BAŞINA GEÇTİ, SATIŞ YAPTI

ÇATUROĞLU TEZGAHIN BAŞINA GEÇTİ, SATIŞ YAPTI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk ÇaturoÄŸlu, Cumartesi pazarını gezerek hem esnaflarla hem de alışveriÅŸe gelen vatandaÅŸlarla sıcak diyaloglar yaÅŸadı. Tezgâhların başına geçip satış yapan ÇaturoÄŸlu, hem esnaftan hem de vatandaÅŸlardan destek istedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk ÇaturoÄŸlu, partisinin Ä°l Genel Meclis Ãœyesi Ayhan TaÅŸdelen, Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Mehmet Fatih Çakır, bazı Yönetim Kurulu Ãœyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ile birlikte Cumartesi Pazarı’nı gezdi.

Cumartesi Pazarı ziyareti oldukça renkli geçen ÇaturoÄŸlu, zaman zaman tezgâhların arkasına geçerek satış da yaptı. Domates, karpuz, fasulye ve kumaÅŸ satan ÇaturoÄŸlu, öğrencilik yıllarında kendisinin de pazarcılık yaptığını belirterek, esnafın sorunlarını yakından bildiÄŸini ve bu sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapabilmek adına destek istediÄŸini ifade etti.

Cumartesi Pazarı’nda tezgâh açan esnafların ve alışveriÅŸ yapan vatandaÅŸların ÇaturoÄŸlu’na yoÄŸun ilgi gösterdikleri gözlendi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo