Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU, POLİS HAFTASINI KUTLADI

ÇATUROĞLU, POLİS HAFTASINI KUTLADI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, "Hiç kimse Türkiye’ye yazmış olduÄŸu senaryo da figüranlık rolü vermesin. Biz kendi senaryomuzu yazar, kimin baÅŸrol olacağını kimin figüranlık yapacağına biz karar veririz" dedi.

Alaplı Ä°lçe Emniyet Müdürü Erkan TektaÅŸ’ı Türk Polis TeÅŸkilatının 171. kuruluÅŸ yıl dönümü dolayısıyla ziyaret eden ÇaturoÄŸlu, terörle mücadelenin sonuna kadar süreceÄŸini söyledi.

"Şu andaki çözüm, ya teröristler silahlarını bırakıp üzerine beton dökecekler teslim olacaklar, ya da bu memleketi terk edip gidecekler nereye giderlerse gitsinler. Ya da en son terörist etkisiz hale gelinceye kadar bu mücadele devam edecek" diyen Çaturoğlu, şöyle devam etti:

"Bizim sınırımızın hemen yanında ve içerisinde devam eden olaylar aslında sıradan olaylar deÄŸildir. Hiç kimse Türkiye’ye yazmış olduÄŸu senaryo da figüranlık rolü vermesin. Biz geçmiÅŸten bu kadar tarihin seyrini belirlemiÅŸ bir milletiz. Bizim bırakın baÅŸkaların yazdığı senaryolar da baÅŸrol olmayı bile ret ederiz. Biz kendi senaryomuzu yazar, kimin baÅŸrol olacağını, kimin yardımcı rol oynayacağını ve kimin figüranlık yapacağına biz karar veririz. Saten onu için ÅŸuan da Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile uÄŸraşıyorlar. Terörü bitirdiÄŸimiz zaman Türkiye’nin önünde kimse duramayacak."

Ziyarete, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Şoförler Odası Başkanı Kemal Çam da katıldı.

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo