Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU MADENE İNDİ!..

ÇATUROĞLU MADENE İNDİ!..

TTK Kozlu Müessesi 1. Kuyu’dan yerin 560 metre altına inen AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu maden işçilerinin ne zor ÅŸartlar altında çalıştığına bir kez daha tanık olduÄŸunu söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile birlikte Ramazan ayının ilk iftarını Zonguldak’ta yerin metrelerce altında kurulan sofrada maden işçileriyle birlikte açan ÇaturoÄŸlu, burada Bakan Yıldız ile birlikte kömür çıkardı, gerçekleÅŸtirilen programı deÄŸerlendirdi.

 

İFTAR AÇTILAR

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile birlikte Maden ocağı asansöründen denizineksi 560 metre altındaki ocağa inen Çaturoğlu, vagonlar vasıtasıyla denizin altında üretim yapılan bölgeye ulaştı.

Üretim yapan işçilerle birlikte kömür çıkaran Bakan Yıldız ve Çaturoğlu, işçiler tarafından ocakta kurulan masa da börek, zeytin, soğan, tavuk, domates ve biberden oluşan iftar menüsünü yedi yaklaşık bir buçuk saat maden de kaldı.

 

DÃœNYANIN EN ZOR MESLEKLERÄ°NDEN BÄ°RÄ°

Bakan Yıldız’ın Zonguldak’a geliÅŸini ve maden de iftar programını deÄŸerlendiren ÇaturoÄŸlu, ÅŸunları söyledi:

“Sayın Enerji Bakanımız Taner Yıldız sık sık Zonguldak’ımız ziyaret ediyor. SaÄŸ olsunlar Yine bu ziyaretlerden birini TTK Kozlu Müessesi 1. Kuyu’dan yerin 560 metre altında maden ocaklarımızda zor ÅŸartlar altında çalışan işçilerimizle birlikte Ramazan’ın ilk iftar programını gerçekleÅŸtirerek hayata geçirdi. Bizlerde Sayın Bakanımızın Zonguldak programında eÅŸlik ettik.

 

“ALLAH KAZA YÃœZÃœ GÖSTERMESÄ°N”

Dünyanın en zor mesleklerinden birini yapan Madencilerimizin emeklerini, alın terlerini, ne zor ÅŸartlarda çalıştıklarını bir kez daha yaÅŸayarak gördük. Allah onlara kaza yüzü göstermesin.  Onların her daim yanında olacağız, her türlü sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız. Gerek işçi alımı konusunda, gerek sosyal haklar konusunda Ankara nezdinde tüm giriÅŸimlerimizi yapacağız. SaÄŸ olsunlar Ramazan ayının bu ilk günü kalabalık bir grupla beraber onlarla birlikte olduk,  iftar sofralarına misafir olduk. Misafirperverliklerinden ötürü teÅŸekkür ediyoruz. “

 

ÇAKIR İLETİLEN SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

ÇaturoÄŸlu ile birlikte Madene inen diÄŸer bir isim olan AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır ise yaptığı deÄŸerlendirmede, “Hayatımda ilk kez madene indim ve madenci kardeÅŸlerimizle iftar yemeÄŸinde buluÅŸtuk. Tabi ki biz onların ne gibi zorluklar içinde çalıştıklarını çok ama çok iyi biliyoruz. Sayın Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız’ın bölgemizdeki maden ocakları konusunda iletilen taleplerin takipçisi olacağız. Zonguldak’ta TTK ve madencinin her türlü haklarını savunmaya devam edeceÄŸiz.” dedi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo