Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU: BÜYÜK REFORMLAR...

ÇATUROĞLU: BÜYÜK REFORMLAR...

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, iktidardaki partilerinin 1 Kasım Genel seçimleri öncesi halka verdikleri sözleri yerine getirmeyi sürdürdüklerini bildirdi.

Çaturoğlu, yazılı açıklamasında, hükümetin, insan onurunu korumayı, insana saygıyı, adaleti, halka hizmeti ve evrensel demokratik değerleri önceleyerek ve vatandaşları kucaklayarak temel alanlarda büyük reformlar ve sessiz devrimler gerçekleştirdiğini belirtti.

Partilerinin verdiği sözleri yerine getirdiğini savunan Çaturoğlu, şunları kaydetti:

“AK Parti Hükümetlerimiz, 2002’den bu tarafa seçimlerde halkımıza söz verdiÄŸi taahhütler ile ülkemizin ihtiyaç duyduÄŸu yeni reformları Hükümet programına koymak suretiyle hayata geçirmeye baÅŸlamıştır. Buradan hareketle 1 ay içerisinde hayata geçirdiÄŸimiz vaatlerimiz ÅŸunlardır;

Asgari ücreti 1300 TL’ye yükselttik, Ä°ÅŸverenlere, asgari ücret prim desteÄŸi verdik. Yurtdışında yaÅŸayan vatandaÅŸlarımıza Dövizle askerlik bedelini düşürdük.  Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı ile ilgili elektronik düzenlemeler getirdik. Yeraltı maden iÅŸletmelerinin artan maliyetlerini karşılanması için destek verdik. Gençlerimize proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek vermeye baÅŸladık. Gençlerimizin çeyiz hesabında biriktirilen paranın yüzde 20’si oranında destek vermeye baÅŸladık. Gençlerimize 100 bin lira kredi desteÄŸi vermeye baÅŸladık. Lisans öğrencilerinin 330 lira olan bursunu 400 liraya çıkardık Esnafımıza 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteÄŸi vermeye baÅŸladık. Seracılarımızı tarımsal sulama abone grubuna dahil ettik. Çiftçilerimize seralarının modernizasyonu için faizsiz kredi desteÄŸini baÅŸlattık.

Ãœyesi bulunduÄŸum TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda hummalı bir ÅŸekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Halkımızın ve ülkemizin yararına olan tüm düzenlemeleri süratle çıkarmaya devam edeceÄŸiz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo