13 o C Kdz. Ereğli

Çaturoğlu: “Bu ahlaksız müptezel müfteri ile…”

AK Partili Vekil, eşi hakkında ortaya atılan iddiaları yalanladı.

Siyaset 6 yıl 4 ay 12 gün 5 saat 3 dakika önce 770

Haberi Paylaşın

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu’nun TBMM Genel Kurulu sırasında yaptığı konuşmada eşi hakkında ortaya attığı “FETÖ’cü” iddiasını yalanlayarak kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağını bildirdi.
Çaturoğlu, yazılı açıklamasında, eşi hakkında ortaya atılan iddiaları yalanladı. Kendisi ve eşini Zonguldak’ta tanımayan olmadığını belirten Çaturoğlu, şunları kaydetti:
Adalet önünde hesaplaşacak!
“TBMM Genel Kurulunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 2018 yılı bütçesi üzerinde yaptığım konuşmanın bir bölümünde yarım kalan Zonguldak 400 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile yapmış olduğum açıklama sonrasında lafın altında kalan, Zonguldaklıları ve kamuoyunu tatmin edici bir cevap veremeyen Turpçu eşimi, ’FETÖ’ye himmet toplamakla’ suçlamaya çalışmıştır. Bu kişi bununla da yetinmeyerek Genel Kurul’un ardında sosyal paylaşım sitesi twitter hesabında da benzer ahlaksız ve iftira dolu açıklamalara şahsımı da dahil ederek sürdürmüştür. Beni ve eşimi Zonguldak’ta tanımayan yoktur. Buradan açık ve net olarak söylüyorum. Ne benim nede eşimin bu işlerle uzaktan yakından hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Buna herkes şahittir. Hal böyleyken Turpçu’nun benim ve eşim hakkındaki iddiaları yalan ve ahlaksızlıktır. Bu açıklamalar tek kelimeyle acizliktir. ’Çamur at izi kalsın kabilinden’ yapılan açıklamalardır. Kendisini şiddet ve nefretle kınıyorum. Bu ahlaksız müptezel müfteri ile Türk mahkemelerini ve adaleti önünde hesaplaşacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururum.”

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 4 saat 40 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
7 gün 3 saat 42 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
1 gün 23 saat 57 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
2 gün 21 saat 10 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 5 saat 52 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 23 saat 31 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
17 saat 46 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
4 gün 3 saat önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
2 gün 1 saat 53 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
5 gün 15 saat 4 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !