Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Çaturoğlu, Bakan Yılmaz’dan İki Okul Talep Etti

ÇaturoÄŸlu, Bakan Yılmaz’dan Ä°ki Okul Talep Etti

ÇaturoÄŸlu, Milli EÄŸitim Bakanı Ä°smet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.


AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Milli EÄŸitim Bakanı Ä°smet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek Zonguldak’ın eÄŸitim yatırımlarını görüştü.

ÇaturoÄŸlu Bakan Yılmaz’dan Kdz. EreÄŸli’ye Spor Lisesi, Alaplı’ya da Fen ve Sosyal Bilimler Ağırlıklı Proje Ä°mam Hatip Lisesi talep ettiÄŸini belirtti. 
Milletvekili ÇaturoÄŸlu yaptığı yazılı açıklamada ÅŸu ifadelere deÄŸindi; “Dün Milli EÄŸitim Bakanımız Ä°smet Yılmaz’ı Makamında ziyaret ettim. Ziyaretimizde Sayın Bakanımız ile Zonguldak Ä°limizin 2017 Yılı EÄŸitim Yatırım Programını görüştük ve Alaplı’ya Fen ve Sosyal Bilimler Ağırlık Proje Ä°mam Hatip Lisesi, EreÄŸli’ye de Spor Lisesinin 2017 Yılı Ek Yatırım programına alınmasını talep ettim. Sayın Bakanımızda yakından ilgileneceÄŸini belirttiler ve ilgililere gerekli talimatlarını verdiler. Bizde konuyu yakından takip edeceÄŸiz. Ziyaretimiz sırasında Mili EÄŸitim Bakanımız Sayın Ä°smet Yılmaz’ı ziyarete gelen Sivas Belediye BaÅŸkanı ve AK Parti Sivas Ä°l BaÅŸkanımız ile de sohbet ettik. Ä°limize göstermiÅŸ olduÄŸu yakın ilgiden dolayı Milli EÄŸitim Bakanımız Sayın Ä°smet Yılmaz’a teÅŸekkür ediyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo