Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU, ALBAYRAK’I ZİYARET ETTİ

ÇATUROĞLU, ALBAYRAK’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret ettiğini bildirdi.

Milletvekili Çaturoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Albayrak’ı ziyaretinde ilin enerji sorunları ile daha önce özel bir şirket tarafından işletilen Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Alacaağzı Maden Ocağı ile Kilimli’de kayyumdan TTK’ya devredilen maden ocakları durumlarını görüştüğünü aktardı.

Armutçuk ve Kilimli’deki maden ocaklarını tekrar işletilir hale getirmek ve işten çıkarılan işçilere istihdam sağlamayı amaçladıklarını, bu konudaki gayretlerinin de sürdüğünü ifade eden Çaturoğlu, şunları kaydetti:

"Enerji Bakanımız Sayın Albayrak’a hem partimizin Afonkarahisar’da yaptığı istişare toplantısında hem de ziyaretimde konuyu özellikle ilettim. Sayın Bakanımız Zonguldak ve diğer illerdeki maden ocakları ile ilgili bir çalışma yapıldığını belirttiler.  Ayrıca, bu konuyu özellikle dün partimizin genel merkezinde Karadeniz bölgesi milletvekilleri ile yapılan ekonomi istişare toplantısında da gündeme getirdim. İlimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini her ortamda her fırsatta bakanlarımıza iletiyor ve çözüm yolları arıyoruz. İnşallah ilimizin sorunlarını tek tek çözüme kavuşturmuş olacağız." 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo