Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NI KUTLADI

ÇATUROÄžLU, 29 EKÄ°M CUMHURÄ°YET BAYRAMI’NI KUTLADI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Cumhuriyetin kuruluÅŸunun 92’nci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

“Milletimizin yeniden doÄŸuÅŸu ile kurulan Cumhuriyetimizin kuruluÅŸunun 92. yılını kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaÅŸamaktayız. Türkiye Cumhuriyetini büyük zorlukların üstesinden gelerek zaferle taçlandırdığımız Ä°stiklal Harbi neticesinde hep birlikte kurduk. Temellerinde kadim bir tarih ve zengin medeniyet olan ve bugün hızlı bir deÄŸiÅŸim ve dönüşüme ÅŸahit olan ülkemiz gün geçtikçe iktisadi, siyasal ve kültürel anlamda da geliÅŸmektedir. Ekonomik, siyasi ve sosyal alanda yaptığımız hamlelerle bugün Türkiye’miz muasır medeniyetler seviyesine daha da yaklaÅŸmıştır. Bu geliÅŸimin aynı azim ve kararlılıkla devam etmesi, koyulan hedeflerin yerine getirilmesi oldukça önem arz etmektedir. Hiç şüphesiz ki milletimizin ortaya koyduÄŸu irade tüm hedefleri baÅŸarmaya muktedirdir.

Bu düşüncelerle, halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, baÅŸta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i, Ä°stiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eÅŸsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde taht kuran bütün ÅŸehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo