Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU, MESAJ YAYINLADI

ÇATUROĞLU, MESAJ YAYINLADI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı;

ÇaturoÄŸlu mesajında ÅŸu ifadeler yer verdi; “Öğretmenlerimiz yediden yetmiÅŸe her bireyin temelinde emeÄŸi olan, geçmiÅŸin öğreticisi, geleceÄŸimizin kurucusu dünyanın en onurlu ve kutsal mesleÄŸine sahip müstesna kiÅŸilerdir. Gazi Mustafa Kemal’e Başöğretmenlik unvanının verildiÄŸi bu anlamlı günde 24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duygularımla kutluyor, bu vesileyle meslek andı içmiÅŸ yeni, eski bütün öğretmenlerimizi tebrik ediyor, bu mesleÄŸe ömrünü adamış vefakâr öğretmenlerimizin hürmetle ellerinden öpüyorum.

Her birey hayat boyu öğrenir. Yeni deÄŸerler üretebilmek, faydalı insanlar olabilmek için hayat boyu devam eden iyi bir eÄŸitime ihtiyaç vardır. Milli, ahlaki ve kültürel deÄŸerlerine sahip çıkan yeni nesiller yetiÅŸtirmek, çağımızın gereÄŸi olarak kalkınmanın temelinde yer alan eÄŸitimli iÅŸgücüne sahip, çaÄŸdaÅŸ, güçlü, bir Türkiye olmak bizlerin de en büyük hedefidir. Bu hedef doÄŸrultusunda Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaÅŸları olarak baÅŸta öğretmenlerimiz olmak üzere her birimize çok önemli görevler düşmektedir. Unutmamalıyız ki eÄŸitim alanında atılan her ileri adım, ülkemizin aydınlık geleceÄŸine yapılmış bir yatırımdır.

Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerin en onurlusunu seçerek çocuklarımızı geleceÄŸe hazırlama sorumluluÄŸunu üstlenen, geleceÄŸimizin mimarı öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tekrar kutluyor, tüm öğretmenlerimize saÄŸlık, mutluluk ve baÅŸarılar diliyor, ebediyete irtihal etmiÅŸ öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo