Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATIYA ÇIKTI !.

ÇATIYA ÇIKTI !.

Ereğlİ Meydanbaşı`nda intihar girişimi. İftar vaki çatıya çıktı.


 

EreÄŸlÄ°'de bir kiÅŸi  Ä°lçeye BaÄŸlı Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi üzerinde bulunan yedi katlı binanın çatısına çıkarak intihar giriÅŸiminde bulundu.

Çocuğunu görememesinden dolayı intihar girişiminde bulunan Abdullah Ç. yi ikna için İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Ereğli belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, psikolog ve polisler büyük çaba gösterdi. Çocuğunu görmek istediğini ifade eden Abdullah Ç. nin eşi ve çocuğu binaya getirildi.

Yapılan görüşmenin ardından Abdullah Ç. çatıdan indirildi. İşlemleri için karakola götürülen Abdullah Ç. nin daha öncede birçok kez intihar girişiminde bulunduğu, bugün cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Abdullah Ç. nin geçtiÄŸimiz yıl Aralık ayında da Kaymakamlık binasına giderek duvarda asılı bulunan Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın fotoÄŸrafını yırtarak küfür ve hakaretlerde bulunmuÅŸ ve polis tarafından gözaltına alınmıştı. Abdullah Ç. Åžubat ayında da Ak Parti binasına çıkarak intihar giriÅŸiminde bulunmuÅŸtu.

Zanlının eşi ile boşanma davasının devam ettiği, çocuğunun velayetinin annesine verildiği ve eşinin şikâyeti üzerine hakkında uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın5
gülücük3
kızgın3
hayran2
üzgün1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo