13 o C Kdz. Ereğli

Çataklı: “Birçok ilde dahi olmayan…”

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Utku Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, bölge eğitim ve öğretimine olumlu katkı vermenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Eğitim 6 yıl 8 ay 26 gün 19 saat 20 dakika önce 1011

Haberi Paylaşın

Çataklı, Ereğli FM Program yapımcısı Gazeteci Fikri Kapan’ın kendisini ziyaretinde yaptığı açıklamada, Utku Eğitim Kampüsü’nün ülke genelinde örnek olduğunu öne sürdü. Küçük bir binada ilkokul ile başlayan Utku’nun, bugün ise anaokulu, ilkokul, ortaokul ve fen lisesi eğitimi veren konuma geldiğini anlatan Çataklı, şöyle dedi:
“Birçok ilde dahi olmayan…”
“Bir Öğretmenler Kuruluşu olan Utku Eğitim Kurumları, her geçen yıl kendi bünyesinde, kendi çabalarıyla büyüyüp, gelişerek bölgedeki eğitim camiasına önemli katkıda bulunuyor. Biz de bunun haklı gururunu yaşıyoruz.
Bugün öğrencinin eğitim ve öğretimine, sosyal, sağlık ve yaşamsal konularında her türlü imkana sahip olan Utku Eğitim Kurumları’nda, yönetim olarak, ’Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri’ ile de aynı zamanda halkımıza da hizmet vermenin mutluluğu içerisindedir. Birçok ilde dahi olmayan ilçemizdeki kampüsün örnek teşkil etmesi de ayrıca gururumuz olmaktadır.
Yaşadığımız gurur aynı zamanda heyecanımızın da sürekli olmasını sağlıyor. Kaybolmayan heyecanımızla birlikte, gelecekte çok daha önemli eğitim yatırımlarına imza atacağımızın bilinmesini istiyoruz.
Elbette elde ettiğimiz başarılar, kurumun büyümesinde en önemli etkenler arasında öğrenci velilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve idari kadromuzu saymamız gerekiyor. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ve yine etkinlik ve başarılarımızın, aktivitelerimizin duyurulmasında özveri ile hareket eden çok değerli basın kuruluşlarımızı ve basın mensuplarına teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 11 saat 22 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 23 saat 23 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 19 saat 50 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 18 saat 51 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
7 gün 44 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 13 saat 58 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 9 saat 28 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
2 gün 10 saat 53 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 22 saat 17 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 14 saat 28 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?