Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Çataklı: “Birçok ilde dahi olmayan…”

Çataklı: “Birçok ilde dahi olmayan…”

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde Utku EÄŸitim Kurumları Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Çataklı, bölge eÄŸitim ve öğretimine olumlu katkı vermenin gururunu yaÅŸadıklarını söyledi.


Çataklı, EreÄŸli FM Program yapımcısı Gazeteci Fikri Kapan’ın kendisini ziyaretinde yaptığı açıklamada, Utku EÄŸitim Kampüsü’nün ülke genelinde örnek olduÄŸunu öne sürdü. Küçük bir binada ilkokul ile baÅŸlayan Utku’nun, bugün ise anaokulu, ilkokul, ortaokul ve fen lisesi eÄŸitimi veren konuma geldiÄŸini anlatan Çataklı, şöyle dedi:
“Birçok ilde dahi olmayan…”
“Bir Öğretmenler KuruluÅŸu olan Utku EÄŸitim Kurumları, her geçen yıl kendi bünyesinde, kendi çabalarıyla büyüyüp, geliÅŸerek bölgedeki eÄŸitim camiasına önemli katkıda bulunuyor. Biz de bunun haklı gururunu yaşıyoruz.
Bugün öğrencinin eÄŸitim ve öğretimine, sosyal, saÄŸlık ve yaÅŸamsal konularında her türlü imkana sahip olan Utku EÄŸitim Kurumları’nda, yönetim olarak, ’Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri’ ile de aynı zamanda halkımıza da hizmet vermenin mutluluÄŸu içerisindedir. Birçok ilde dahi olmayan ilçemizdeki kampüsün örnek teÅŸkil etmesi de ayrıca gururumuz olmaktadır.
Yaşadığımız gurur aynı zamanda heyecanımızın da sürekli olmasını sağlıyor. Kaybolmayan heyecanımızla birlikte, gelecekte çok daha önemli eğitim yatırımlarına imza atacağımızın bilinmesini istiyoruz.
Elbette elde ettiÄŸimiz baÅŸarılar, kurumun büyümesinde en önemli etkenler arasında öğrenci velilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve idari kadromuzu saymamız gerekiyor. Her birine ayrı ayrı teÅŸekkür ediyorum. Ve yine etkinlik ve baÅŸarılarımızın, aktivitelerimizin duyurulmasında özveri ile hareket eden çok deÄŸerli basın kuruluÅŸlarımızı ve basın mensuplarına teÅŸekkürlerimizi iletiyoruz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo