Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇARŞI İÇİ SU TAŞKINLARINDAN KORUNACAK..

ÇARŞI İÇİ SU TAŞKINLARINDAN KORUNACAK..

Aşırı yağışlar sonrası su baskınlarının yaşandığı çarşı içi merkezde 2 ayrı noktada alt yapı çalışması yapan Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, çarşı içini su taşkınlarından koruyacak yeni bir çalışma başlattı..

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Ä°ÅŸleri Müdürlüğü, Ä°lçe Merkezi’nde bulunan Demirciler Çarşısı’nda, aşırı yağışlar sonrası yaÅŸanan su baskınlarına karşı beton menfez çalışmalarına baÅŸladı.

Yapılan tespitler sonrası, yaÄŸmur suyunun sokağın en düşük noktasından, dere yatağının en üst hava payına akışını saÄŸlayacak 500’lük korige boru döşemesiyle 2 ayrı noktada daha önce alınan ilk tedbirlerin ardından,  Ali Molla Camii karşısındaki Dış ÇeÅŸme yokuÅŸu ve yan yollardan merkez çarşı içine akan suların 100 metrelik alanda 60x80 beton menfez ile dere yatağına baÄŸlayarak kalıcı çözüme kavuÅŸturacak yeni çalışma baÅŸlatıldı.

Kdz.EreÄŸli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Ä°ÅŸleri Müdürü Deniz Koca, bugün baÅŸladıkları çalışmanın 15 gün süreceÄŸini belirterek; “Aşırı yağış sonrası söz konusu bölgede yaÅŸanan sorunun çözümü için ikinci ve son etap çalışmalarına baÅŸladık. Belediye BaÅŸkanımız Sayın Hüseyin Uysal’ın talimatları çerçevesinde yürüttüğümüz çalışma Mart ayı sonunda tamamlanacak. Bu süre içinde hem vatandaÅŸlarımıza hem çevreye hem de bölgedeki esnaflara verdiÄŸimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo