Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Çantası Çalınınca Polisi Aradı

Çantası Çalınınca Polisi Aradı

- Çay ocağının kapısına astığı çantası çalınınca polisi aradı


Zonguldak’ta eşinin işlettiği çay ocağının kapısına çantasını asarak yan taraftaki muayenehaneye giden kadın, dönüşte çantasını bulamadı. Kol çantasının çalındığını düşünen kadın durumu polise haber verdi.
Edinilen bilgiye göre olay öğlen saatlerinde Fevzipaşa Caddesi’ndeki bir iş hanının üçüncü katında meydana geldi. Bir diş hekiminin muayenehanesinde çalışan 59 yaşındaki Gülten Gültepe, yan tarafta bulunan ve eşinin işlettiği çayocağına gitti. Bu sırada çantasını da çay ocağının kapısına asarak yan taraftaki muayenehaneye girdi. Dönüşte çay ocağına gelen Gültepe, çantasının yerinde olmadığını fark etti. Önce çay ocağının çevresine bakan Gülten Gültepe, çantanın durumu polis ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen ekipler, içerisinde nüfus cüzdanı ve bozuk paraların bulunduğu çantanın bulunması için çalışma başlattı. Gültepe’nin ifadeleri doğrultusunda harekete geçen ekipler, binanın güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Gültepe ise olayın failinin yakalanması için polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo