Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CANLI YAYINDA KONUŞULDU !

CANLI YAYINDA KONUÅžULDU !

Geleneksel Türk Okçuluğu Antrenörü Nagehan Tutuş,Ereğli FM`in canlı yayın konuğu oldu.


Geleneksel Türk Okçuluğu Antrenörü Nagehan Tutuş, Ereğli FM Yayın ve Reklam Müdürü Arzu Tekin'in hazırlayıp sunduğu Arzu ile Devri Âlem programının canlı yayın konuğu oldu.

EreÄŸli’de “Nagehan TutuÅŸ Okçuluk’u faaliyete geçiren TutuÅŸ, “ Bir buçuk yıl önce eÅŸimin iÅŸi nedeniyle geldiÄŸim EreÄŸli’de, en büyük hobim olan okçuluk üzerine eÄŸitim verme hayalimi gerçekleÅŸtirmekten dolayı mutluyum. BaÅŸlangıçta Antrenman sahası bile bulamadığımız EreÄŸli’de bugün kocaman bir aile olduk” dedi.

“Atmak hüner, Vurmak kader” diyen TutuÅŸ, “Okçuluk bir tarihtir. Tarihe baktığımızda sevdiÄŸimizin kirpiklerini ok’a, kaÅŸlarını yaya benzettiÄŸimizi görürüz. Her yaÅŸ grubuna hitap eden okçuluÄŸu EreÄŸli’de de yaÅŸatma ve sevdirme adına mesafeler aldık, almaya da devam edeceÄŸiz. Ä°fadelerini kullandı.

“OkçuluÄŸa baÅŸlangıç yaşı 7 yaÅŸtır. Kas gurubunun oturmuÅŸ olması için bu önemli. Bizim aile gruplarımız da var. Aslında yaÅŸa takılmıyoruz, yaşı olmayan bir spor yapıyoruz.” diyen TutuÅŸ, “OkçuluÄŸun fiziksel ve zihinsel yararları var. Odaklanma, dikkat eksikliÄŸi, bireysel bir spor yapmanın verdiÄŸi özgüven bunlardan sadece bir kaçı. Okçuluk vücudu kontrol etme, kullanma sanatıdır. Çünkü biz zorluklarla baÅŸ etmeyi öğretiyoruz.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran4
gülücük2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo