Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CANLI YAYINDA KONUŞTU !

CANLI YAYINDA KONUÅžTU !

Kdz.Ereğli Martı Eğitim Kurumları "Deneme Kulübü" ile fark yaratacak.


Kdz. Ereğli Martı Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Mesut Özkara, Arzu ile Devri Âlem Programının canlı yayını konuğu oldu.

EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in sorularını yanıtlayan Özkara, pandeminin izlerini tamamen ortadan kaldırmak için yoÄŸun bir tempo ile çalıştıklarını ve bir dizi yeniliklerle yeni döneme baÅŸlayacaklarını söyledi.

9-10-11 ve 12. sınıflar (YKS süreci) için Haziran ayı boyunca  Ã¼cretsiz kamp programı baÅŸlatıldığını, lise kısmı dışında 5-6-7’inci sınıflar içinde aynı uygulamanın geçerli olduÄŸunu söyleyen Özkara, “7 yıllık martı hayatı süresince  YKS, LGS, eÅŸit ağırlıkta aralarında  7 Türkiye birinciliÄŸi de olan çok sayıda baÅŸarı elde ettiklerini vurgulayarak, “ Psikolojik olarak rahat olan bir çocuÄŸun baÅŸaramayacağı ÅŸey yoktur. Bizler sadece eÄŸitim vermiyor, rehber öğretmen ve  psikolojik danışmanlar ile çocuklarımızı her alanda destekliyoruz. Velilerimiz kontenjanlarla sınırlı erken kayıt avantajlarını mutlaka deÄŸerlendirsin” dedi.

Martı EÄŸitim Kurumları bünyesinde AÄŸustos ayı içinde deneme ve ders çalışma merkezini de hizmete açacaklarını belirten Özkara,  “ Günlük, haftalık , aylık hatta yıllık  bir çalışma programı planlayacağız. Buna Sesli, sessiz çalışma salonlarının olduÄŸu saat gece 22.00’ye kadar açık olacak bir kütüphane diyebiliriz. Deneme kulübü faaliyette olacak.” Ä°fadelerini kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo