13 o C Kdz. Ereğli

CANLI YAYINDA ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR !

Bilinçaltı ve Bioenerji Uzmanı Master Eğitmen Avukat Nüket Kara Ereğli FM`e konuk oldu.

Gündem 1 yıl 9 ay 5 gün 21 saat 32 dakika önce 1849

Haberi Paylaşın

Ereğli FM’de yayınlanan ve Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduğu Arzu ile Devri Alem programının bu haftaki konuğu Bilinçaltı ve Bioenerji Uzmanı Master Eğitmen Avukat Nüket Kara oldu.

“Hayatın manasını anlarsak çok daha iyi bir sınav verebiliriz. Ruh hastalanmadan beden hastalanmaz. Eğer bir hastalığınız varsa önce ruhunuza bakın.” diyen Kara, Şunu unutmamak gerekiyor % 5 bilinç % 95 bilinçaltı kayıtları ile yaşıyoruz. 3 yaşında babasından balon isteyen çocuk o balon o gün alınmadıysa, ne istediysem alınmadı modunda yaşamını sürdürür.” dedi.

“Biz dünyaya amaçsız gelmedik. İnsan olarak geldik ama halifeyiz. Biz bu dünyaya sınavlar için geldik.” İfadelerini de kullanan Kara, “Biz aslında anne ve babamızı seçerek bu dünyaya geldik. En az yedi göbek yakınlarımızın kayıtları ile geldik. Önemli olan kötüyü çağırmamak. Öfke yaşamımızı devam ettirmeye yönelik duygu. Önemli olan kırmadan dökmeden hayatımızı idame etmek.” İfadelerini kullandı.

Ana haber bültenlerine konu olan Zeytin Ağacı” dizisinden yola çıkarak, dizide yaşananların gerçekliliği ve aile dizimi hakkında travmalar nesilden nesile nasıl aktarılır. Atalarımızın ruhlarını paylaşmak, kalıtım ve genetik konular başlığında bilgiler aktaran Kara, “Mutluluk frekansına bağlanmaya niyetlenmek önemli. Yetersizlik bilincinden ayrılmalıyız. Önce niyet, sonra istemek. Güzel enerji ve iyiyi çağırma isteme önemli. Hayatın manasını anlarsak çok daha iyi bir sınav verebiliriz.” şeklinde konuştu.

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 22 saat 23 dakika önce BEÜ 2. SINIF ÖĞRENCİSİ KENDİNİ ASTI
6 gün 9 saat 56 dakika önce GÖZALTINA ALINDI !
6 gün 10 saat 10 dakika önce YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
6 gün 23 saat 32 dakika önce EREĞLİ'DE DE HİSSEDİLDİ !
2 gün 20 saat 58 dakika önce DEVREK YOL AYRIMINDA ZİNCİRLEME KAZA !
3 gün 21 saat 20 dakika önce BAĞLIK MAHALLESİNDE YANGIN !
1 gün 18 saat 34 dakika önce İLÇE MERKEZİNDE KAZA !
2 gün 9 saat 28 dakika önce GAZETECİ MEHMET DURSUN HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 20 saat 44 dakika önce İLÇEDE KORKUTAN PATLAMA !