Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CANLI YAYINDA ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR !

CANLI YAYINDA ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR !

Bilinçaltı ve Bioenerji Uzmanı Master Eğitmen Avukat Nüket Kara Ereğli FM`e konuk oldu.


EreÄŸli FM’de yayınlanan ve Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduÄŸu Arzu ile Devri Alem programının bu haftaki konuÄŸu Bilinçaltı ve Bioenerji Uzmanı Master EÄŸitmen Avukat Nüket Kara oldu.

 

“Hayatın manasını anlarsak çok daha iyi bir sınav verebiliriz. Ruh hastalanmadan beden hastalanmaz. EÄŸer bir hastalığınız varsa önce ruhunuza bakın.” diyen Kara, Åžunu unutmamak gerekiyor % 5 bilinç  % 95 bilinçaltı kayıtları ile yaşıyoruz. 3 yaşında babasından balon isteyen çocuk o balon o gün alınmadıysa, ne istediysem alınmadı modunda yaÅŸamını sürdürür.” dedi.

“Biz dünyaya amaçsız gelmedik. Ä°nsan olarak geldik ama halifeyiz. Biz bu dünyaya sınavlar için geldik.” Ä°fadelerini de kullanan Kara,  “Biz aslında anne ve babamızı seçerek bu dünyaya geldik. En az yedi göbek yakınlarımızın kayıtları ile geldik. Önemli olan  kötüyü çağırmamak. Öfke yaÅŸamımızı devam ettirmeye yönelik duygu. Önemli olan kırmadan dökmeden hayatımızı idame etmek.” Ä°fadelerini kullandı.

Ana haber bültenlerine konu olan Zeytin AÄŸacı” dizisinden yola çıkarak, dizide yaÅŸananların gerçekliliÄŸi ve aile dizimi hakkında travmalar nesilden nesile nasıl aktarılır. Atalarımızın ruhlarını paylaÅŸmak, kalıtım ve genetik konular baÅŸlığında bilgiler aktaran Kara, “Mutluluk frekansına baÄŸlanmaya niyetlenmek önemli. Yetersizlik bilincinden ayrılmalıyız. Önce  niyet,  sonra istemek. Güzel enerji ve iyiyi çağırma isteme önemli. Hayatın manasını anlarsak çok daha iyi bir sınav verebiliriz.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo