Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CANLI BOMBA ÜNSAL’IN ANNESİ KONUŞTU

CANLI BOMBA ÃœNSAL’IN ANNESÄ° KONUÅžTU

Zonguldaklı canlı bomba Özgür Ãœnsal’ın annesi konuÅŸtu...

Canlı bomba Özgür Ãœnsal’ın annesi oÄŸlunun kandırıldığını söyledi.

Ankara Kızılay’daki terör saldırısında ikinci canlı bomba olduÄŸu ileri sürülen Özgür Ãœnsal’ınannesi G.K.,Habertürk’ten Hüseyin Åžentürk’e konuÅŸtu.

Ankara’yı kana bulayan canlı bombayı ve organizatörü en son gören isim olan Özgür Ãœnsal’ın annesi G.K., oÄŸlunun kendi halinde bir çocuk olduÄŸunu ifade ederek, organizatör Vahit A. ile KeÅŸan’dan tanıştıklarını söyledi. G.K., şöyle devam etti: “1998 yılında TekirdaÄŸ’a, oradan da Ankara’ya taşındık. Yıllarca hiç görüşmedik. Sonra Vahit nasıl olduysa oÄŸlum Özgür’e Facebook’tan mesaj atmış. OÄŸlumdan telefon numarası istemiÅŸ. OÄŸlum telefon kullanmadığı için benim numaramı Vahit’e verince beni aradı. Ben de eve davet ettim. Vahit de bana ’Kız arkadaşım da var’ dedi. Ben de “Olsun, onu da al gel’ dedim. Sonra zaman zaman Vahit telefonla aramaya devam etti.”

 

’AÄ°LEMÄ°ZE SIZDILAR’

Patlamadan bir gün önce Özgür’ün koÅŸarak eve gelip bilgisayardan bir ÅŸey bakıp çıktığını belirten anne G.K., “Vahit ve kızın bulunduÄŸu BMW otomobil ise sokağın başında bekliyordu. Sonra saat 22.00 sıraları Özgür’le kız, sonra da Vahit geldi ve içeride bir ÅŸey konuÅŸtular. Emin deÄŸilim ama kızın ’Annenin Allah belasını versin’ dediÄŸini duydum. Öncesinde bana alyanslarını gösterip evleneceklerini ama ailelerinin kabul etmediÄŸini anlatmışlardı. Özgür çok yalnız ve içine kapanık bir çocuktu. O akÅŸam onlarla gitmesini istemedim ama sinirlenip bir ÅŸey diyecek diye oÄŸluma izin verdim” diye konuÅŸtu. G.K., patlama gününü şöyle anlattı: “Mutlaka arardı. AkÅŸam patlamayı duyunca ’Acaba Özgür orada mıydı?’ diye düşündüm. Hemen hastanelere gittik ama bulamadık. Ertesi sabah polis eve geldi. Beni emniyete götürdü ve kan örnekleri alındı. OÄŸlumu araba kullanma sevdası yüzünden kandırdılar. Araba kullanmayı öğrettiler. OÄŸlum çok mutluydu. Ailemizin içine sızdılar. Zaten oÄŸlumun bombacı olup olmadığı açıklanmadı. Kesinlikle bombacı deÄŸil. Saf ve temizliÄŸinden kaybetti.”

 

habertürk

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo