12 o C Kdz. Ereğli

CANDAN’DAN BİR MÜJDE DAHA!..

Siyaset 9 yıl 1 ay 4 gün 11 saat 40 dakika önce 2076

Haberi Paylaşın

Ormanlı Beldesi Karabalçık Deresi ve Çaylıoğlu Hızarbendi Derelerinin ıslah projesinin kamulaştırma işlemlerine başlandı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu’nun talimatı ile Ormanlı Beldesi Karabalçık Deresi ve Çaylıoğlu Hızarbendi Derelerinin ıslah projesinin kamulaştırma işlemlerine başlandığını müjdeledi.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından gerçekleştirilecek Zonguldak-Ereğli Ormanlı Beldesi Karabalçık Deresi ve Çaylıoğlu Beldesi Hızarbendi Deresi Islahı projesinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla DSİ Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen gerekli kamu yararı kararı oluru, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kendisine sunulduğu gün imzalandığını belirten Milletvekili Candan, “Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun imzasıyla Zonguldak-Ereğli Ormanlı Beldesi Karabalçık Deresi ve Çaylıoğlu Beldesi Hızarbendi Deresi Islahı projesinin inşaat sahasında kalan taşınmazlar kamulaştırılacak, Ormanlı ve Çaylıoğlu beldeleri taşkınlardan korunacak. Bakanımıza hassasiyetinden ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 15 saat 39 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 6 saat 51 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 10 saat 56 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 13 saat 52 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 10 saat 30 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 8 saat 9 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 4 saat 45 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 15 saat 13 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 9 saat 20 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 9 saat 1 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !