Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Camideki çocuklara 15 Temmuz anlatıldı

Camideki çocuklara 15 Temmuz anlatıldı

Karadeniz Ereğli’de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında, cami öğrencilerine hain darbe girişimi anlatıldı.


İlçeye bağlı Gülüç beldesindeki Siteler Camisi’nde Yaz Kuran Kursları için camiye gelen çocuklara 15 Temmuz gecesi yaşananlar ile vatan ve bayrak savunması için milletin nasıl savunma yaptıkları anlatıldı. Sinevizyon da sunulan film ile 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaşananları izleyen çocuklar daha sonra şehitler için Kuran-ı Kerim okudu ve ilahiler söyledi.
Yapılan duanın ardından çocuklara hitaben konuşan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, şunları söyledi:
“15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. Rabbim inşallah bu yüce Türk milletine böylesi kalkışma ya da hainlik yaşatmaz. Değerli çocuklar, yarın bir gün bu vatanı koruyan askerler sizler olacaksınız. 15 Temmuz gecesi ülkemize hain girişim yapan düşmanlara nasıl karşı geldiysek, yarın bir gün bu vatana da bayrağa da sizler sahip çıkacaksınız. Ve vatanın değeri, bayrağın değeri nasıl bu ülkemizde önemliyse Kur’an ve sünnette bir o kadar önemli. Sizler burada değerli hocalarımızdan Kur’an ve sünneti de en iyi şekilde öğreneceksiniz. Bu değerlere her zaman sahip çıkıyoruz.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo