14 o C Kdz. Ereğli

CAMİ VE MEZARLIKLARDA TEMİZLİK

Gündem 6 yıl 10 ay 10 gün 14 dakika önce 808

Haberi Paylaşın

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde şehir mezarlığı ile camilerde, bayram öncesi temizlik çalışması gerçekleştirildiği bildirildi.
Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Mezarlıklar Müdürlüğü’nce yürütülen çalışma kapsamında, ilçe genelindeki 94 cami ve mescit ile 57 mezarlıkta; temizlik, tırpan ve bakım çalışmalarını sürdürülüyor. Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, hazırlıklarla ilişkin yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:
“İlçe müftülüğümüz ile koordineli bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalarda, şehrimizdeki 94 cami ve mescidin 55’ini Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerimiz temizledi. Planlanan programa göre, temizlik çalışmalarımız sürüyor.
İhtiyaç duyulan mezarlıklarımıza duvar ve bordür boyama işlemi yaptık. Şehit ve Gazilerimize ait mezarlıklarımız ile tüm mezarlıklarımızda çiçeklendirme, ot temizliği, sulama ve çevre temizliği hizmetlerini düzenli hale getirdik. Şehir Mezarlığımız dahil 12 bin adet mezarımızda çapalama işlemi yapıp toprak doldurarak Mezarlıklarımızı Bayrama hazır hale getirdik.”

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 6 saat 54 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 8 saat 6 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 2 saat 11 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 23 saat 24 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 1 saat 45 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
6 saat 28 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 4 saat 7 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 16 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 5 saat 14 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !