Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇALIŞTI... İSTEDİ... BAŞARDI...

ÇALIŞTI... İSTEDİ... BAŞARDI...

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, 120 soruluk 1. TEOG sınavında, tüm soruları doÄŸru yanıtlayarak Türkiye 1’ncisi olan Özel Utku Koleji öğrencisi Zeynep Ä°pek Çelik, “çok istedim ve baÅŸardım” dedi.

Özel Utku Koleji EÄŸitim Kurumları Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Çataklı, öğrencinin elde ettiÄŸi baÅŸarıyı pasta keserek kutlanan etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, kurumun, baÅŸaralı öğrencilerle daha da büyüyeceÄŸini söyledi. Öğrencisini tebrik eden Çataklı, “her ÅŸey ortadadır. Ben, Utku ailesini, tüm öğretmen ve öğrencileri ve kızımızı kutluyorum. Yolunuz açık olsun. Utku Koleji büyüktür, daha çok büyüyecektir” dedi.

“UTKU KOLEJÄ°, HER YIL FARK YARATMAYA DEVAM EDÄ°YOR”
Kurum Müdürü Hülya Çataklı da, Türkiye 1’nci Çelik’in, anasınıfından itibaren öğrencileri olduÄŸunu belirtti. Kolej olarak fark yaratmaya devam edeceklerini öne süren Çataklı, ÅŸu sözlerle konuÅŸtu:
“Ana sınıfından itibaren Utku Koleji’nde olan sevgili öğrencimiz Zeynep Ä°pek Çelik’in, TEOK derece sınavda, Türkiye 1’incisi oldu. Öğrencimizi kutluyor ve O’nu sevgi ile kucaklıyorum. EmeÄŸi geçen baÅŸta anne ve babasını candan kutluyorum. Utku Koleji, her yıl fark yaratmaya devam ediyor. Hem akademik çalışmalarla hem de sosyal alanlarda baÅŸarılar elde ediyor. Bu baÅŸarılar, EreÄŸli ve ülkemize hayırlı olsun.”   

ÇALIÅžTI… Ä°STEDÄ°… BAÅžARDI…
Milli EÄŸitimin uyguladığı 1. TEOG sınavında tüm sorulara doÄŸru cevap vererek Türkiye 1’inciliÄŸi elde eden Zeynep Ä°pek Çelik ise baÅŸarısının sırırını anlatarak, “önce bir hedef belirledim. Bu hedef doÄŸrultusunda çalıştım, çok istedim ve baÅŸardım. EmeÄŸi geçen öğretmenlerime, okul yönetimine ve aile çok teÅŸekkür ediyorum” diye konuÅŸtu.

PASTA KESTÄ°LER 
Öğrenci Çelik, üzerinde ’TEOG 1.si’ yazan pastayı ailesi, sınava giren diÄŸer öğrenciler, okul yönetimi ve öğretmeleri ile birlikte kesti. Çelik, kendisine iletilen tebrikleri kabul etti. Sınavda 116 ve üzerinde net yapan 13 öğrenci, 111 ve üzerinde net yapan 34 öğrenci, 101 ve üzerinde net yapan 54 öğrencisinin olduÄŸunu bildiren okul yönetimi, öğrencilerin seviyelerinin birbirine çok yakın olduÄŸunu, yarışın ise çok çekiÅŸmeli geçtiÄŸini ifade etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo