13 o C Kdz. Ereğli

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Çevre ve Yaşam 5 yıl 6 ay 22 gün 20 saat 33 dakika önce 732

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Sakindere projesi çalışmaları ve su ve sel baskınlarına karşı alınan önlemleri yerinde inceledi.
Uysal, ilçede ki sel ve su baskınlarına karşı altyapıda alınan önlemlerini ve Sakindere Projesinde ki çalışmaları inceledi.
Felaketten ders çıkardıklarını söyleyen Uysal, önlemlerini önceden aldıklarını belirterek, “felaketlerden ders çıkarttık, önlemlerimizi önceden alıyoruz. İlçemizdeki su ve sel baskınlarına karşı alt yapıda aldığımız önlemleri Pençes deresi üzerindeki tersip bendi temizliğiyle sürdürüyoruz. DSİ yetkililerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonrası, sallama kepçe ile tersip bendi üzerindeki temizlik çalışmamızı kısa zamanda tamamlayacağız ve kış sezonu öncesi Pençes deresi üzerinde gerekli önlemleri almış olacağız” dedi.
Pençes deresi incelemesinin ardından Sakindere Projesi alanını da inceleyen Uysal, çalışmaların tüm hızla sürdüğünü anlatarak, “6 metrelik gezi yolu, 7 metrelik araç yolu, sağlı-sollu yaya kaldırımları ve yeşil alanlarla birlikte içerisinde park ve piknik alanlarının da bulunacağı, Sakindere çevresinde yaşayan halkımızı kötü koku ve çirkin görüntüden kurtaracak olan Sakindere projemizde çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimizin, ışıklandırma ve yaya kaldırımı çalışmalarının yanında iç dekorasyon çalışmalarını yerinde takip ettik. Bölge sakinlerimizin projemize verdiği destek bizleri ayrıca mutlu ediyor” diye konuştu.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 20 saat 17 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 21 saat 29 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 15 saat 34 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 12 saat 47 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 15 saat 8 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 9 saat 23 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 17 saat 30 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 18 saat 37 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
6 gün 6 saat 41 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 13 saat 39 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !