Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇALIŞMALAR YAKINDA BAŞLIYOR

ÇALIŞMALAR YAKINDA BAŞLIYOR

Belediye Meclis toplantısında müjde verdi.


Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, Belediye Meclis toplantısında yaptığı açıklamada Ören Mahallesi’nde ilk kez birinci parti çıktıktan sonra gizli bir el tarafından iptal ettirilen doÄŸalgaz çalışmalarında sorunu aÅŸtıklarını belirterek “VerdiÄŸimiz mücadelenin sonunda Ören’e 2024 yılında doÄŸalgaz getirilmesi için Dergaz yönetiminden karar çıkarttık. Çalışmalar yakında baÅŸlayacak” dedi.

Kdz. EreÄŸli Belediye Meclisi Haziran ayı olaÄŸan toplantısı ilk oturumu AKM Nikah Salonu’nda Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık baÅŸkanlığında yapıldı.

Gündem dışı bir konuÅŸma yapan Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, Ören’e doÄŸalgaz müjdesi verdi. Ören Mahallesi’nde ilk kez son yerel seçimlerde birinci parti çıktıktan sonra gizli bir el tarafından doÄŸalgazın iptal edildiÄŸini açıklayan baÅŸkan posbıyık, ÅŸunları söyledi:

“Örende biliyorsunuz birinci parti çıktık ilk kez. Daha evvel dergazla yaptığımız anlaÅŸmaya göre buraya 2024’de doÄŸalgaz verilecekti.  Fakat biz buradan birinci parti çıktıktan sonra nedense bu programdan Ören’i çıkardılar. Çok zor duruma düştük. Birinci parti çıktık, söz verdik. Bir gizli el tarafından doÄŸalgaz iptal edildi.

Bir mücadele verdik. Ayın 3’ünde Dergaz Yönetim Kurulu toplantısı vardı. Mustafa Kuru’ya vekalet verdim ve gönderdim. Büyük çekiÅŸmeler neticesinde Ören’e 2024 yılında doÄŸlgazın getirilmesi konusunda son neticeyi aldık.  Ören mahallesine hayırlı olsun diyorum. Bu arada Mustafa Kuru’ya da özel teÅŸekkürlerimi söylüyorum. DoÄŸalgaz çalışmaları yakında baÅŸlayacak.EreÄŸli’de doÄŸalgazsız yer bırakmayacağız.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın4
gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
ÖREN MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN

18 Haziran 2024 - 12:02

SAYIN BAÅžKANIM HER SENE MÃœJDE VERÄ°YORSUNUZ AMA Ä°CRAAT YOK MAALESEF .

Yorum Yazın

Canlı Radyo