Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇALIŞMALAR BAŞLADI!...

ÇALIŞMALAR BAŞLADI!...

Kdz.EreÄŸli’de cadde ve sokaklara park edilmiÅŸ hurda araçların, Kdz.EreÄŸli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırma çalışmaları baÅŸladı.

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından, şehrin cadde ve sokaklarında fuzuli işgal ve görüntü kirliliğine yol açan hurda araçların kaldırılması için başlatılan çalışmada, araç sahiplerine tanınan 3 günlük sürenin ardından kaldırma işlemleri başladı.

Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bugün sabah saatlerinden itibaren ilçenin değişik noktalarında tespit edilen ve gerekli tebligat yapılan hurda araçları kaldırma çalışmalarına başladı.

Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, ekiplerin ilk gün yaptıkları çalışmada, yapılan tebligata rağmen kaldırılmayan 8 aracın çekiciler marifetiyle kaldırılarak Delihakkı mevkiinde bulunan belediye deposuna konduğunu belirtti. Dursun, 17 hurda araç sahibinin de, tebligata uyarak kendi imkanlarıyla araçları yol kenarlarından kaldırdığını ifade ederek, cadde ve sokaklardaki hurda araçları kaldırma çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo