Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇAKIR, TARİHİ YİNELEDİ: 2018’DE BİTECEK

ÇAKIR, TARÄ°HÄ° YÄ°NELEDÄ°: 2018’DE BÄ°TECEK

EREÄžLÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, EreÄŸli-Devrek arasındaki köy baÄŸlantı yolunun, 2018 yılında tamamlanacağını bildirdi.
Çakır, yazılı açıklamasında, kurmayları ve bazı muhtarlar ile birlikte inşası süren yolda incelemelerde bulunduğunu belirtti. Çakır, çalışmayı yürüten firmanın verdiği iftar yemeğinde yaptığı değerlendirmede, Ereğli-Çaylıoğlu arasındaki çalışmalarda, bitime çok kısa bir mesafe kaldığını ifade ederek şöyle dedi:
ÇAKIR: SONUNA GELDİK
“Malumunuz EreÄŸli-Devrek yolu bizim olmazsa olmazımız. Bu yatırımı çok önemsiyoruz ve çalışmaları da sık sık yerinde inceliyoruz. Bugün de hem EreÄŸli-ÇaylıoÄŸlu arasını yapan müteahhidimizin çalışmalarını yerinde inceleyelim hem de firma yetkilileri ve çalışanlarıyla birlikte iftar yapalım istedik. Bizleri davet etmelerinden dolayı çok mutlu olduk, Allah razı olsun. Çalışmaları ziyaret ettiÄŸimiz zaman da ÇaylıoÄŸlu’na çok kısa mesafede yaklaÅŸtığımızı görüyoruz. Ä°nÅŸallah Ekim sonu Kasım başı gibi bu yolu vatandaÅŸlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu yolun ilk baÅŸlamasında emeÄŸi geçen önceki Milletvekillerimizden Sayın Fazlı ErdoÄŸan’a, kendisinden sonra emeÄŸi geçenlere ve ÅŸimdide çok kıymetli Milletvekilimiz Sayın Faruk ÇaturoÄŸlu baÅŸta olmak üzere tüm bölge Milletvekillerimize çok teÅŸekkür ediyoruz. Çalışmaları yerinde gördük, artık bölge insanımızın isteklerinin sonuna geldik. Bu yol artık bitmeliydi, bizim de olmazsa olmaz dediÄŸimiz projelerden bir tanesiydi. Çalışmaların baÅŸarılı bir ÅŸekilde devam ettiÄŸini yerinde görmekten son derece mutlu olduk. Ä°nÅŸallah bu yol bölge halkımıza hayırlı uÄŸurlu olur.”

-KATILIM-
Saha incelemesine partinin ilçe yöneticileri Hüseyin Engin, İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ayhan Taşdelen, Kdz. Ereğli Köylere Hizmet Götürme Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kocabıyık (Pembeciler Köyü Muhtarı), Erol Özsoy (Ortaköy Muhtarı) ve bölge muhtarları katıldı.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo