13 o C Kdz. Ereğli

Çakır, sosyal medyada konuştu!

Toplantıya neden katılmadığını Facebok’da anlattı...

Siyaset 6 yıl 6 ay 5 gün 17 saat 32 dakika önce 656

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın “büyükşehir” ya da “bütün şehir” olması durumunun tartışılması için Ereğli ilçesinde AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanlarının destek vererek gerçekleştirilen toplantıya katılmayan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.
Dün akşam, Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası önderliğinde yapılan “Ereğli toplantısı”, Gülüç beldedeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de gerçekleştirildi. AK Partili yönetici ve belediye başkanlarının olmayışına tepki gösterildi. Tepki duyulan isimler arasında Fatih Çakır da vardı.
Çakır, eleştirilere bugün cevap verdi. Toplantıya neden katılmadığını Facebook sayfasındaki adresinde ayrı zamanlarda yaptığı 5 ayrı duyuru ile takipçilerine aktardan Çakır, şu paylaşımlarda bulundu:

* KİMSE YEMEĞE KATILANLAR EREĞLİ SEVDALISI, KATILMAYANLAR EREĞLİ SEVDALISI DEĞİL DEME HAKKINI KENDİNDE GÖRMESİN. HELE HELE ŞAHSIMIN EREĞLİ SEVDASI ÇOK AMA ÇOK BÜYÜKTÜR.İL OLMAMIZ GEREKTİĞİNİ İLK ÖNCE SÖYLEYEN OMUZLARIMIZDA SORUMLULUK OLMASINA RAĞMEN DEFALARCA SÖYLEYEN BİRİYİM.BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY ATASÖZÜMÜZ DEN ANLAŞILACAĞI GİBİ

* BİZİM DERDİMİZ ÜZÜM YEMEK BAĞCIYI DÖVMEK DEĞİL. SONUCA ULAŞMAK TRİBÜNE OYNAMAK DEĞİL YEMEK PİŞİRİLMEDEN SOFRAYA KONMASI SÜRECE FAYDA SAĞLAMADIĞI GİBİ ZARAR VERECEĞİ KANAATİNDEYİM.DÜN AKŞAMKİ YEMEĞE KATILMAMA GEREKÇEM BUDUR.

* ÇARŞAMBA GÜNÜ AKŞAMI HEPİMİZE UYGUN OLAN SAATTE BELİRTİLEN MEKANDA 8 ODA BAŞKANI 4 BELEDİYE BAŞKANI VE İLÇE BAŞKANLARI DAVET EDİLMEK ÜZERE YEMEKLİ 2-3 SAAT KAPSAMLI TOPLANTI YAPALIM VE BİR YOL HARİTASI BELİRLEYELİM DİYE KARARLAŞTIRDIK.KESİNLİKLE BASINDA BİR AÇIKLAMA YAPMAYACAĞIMIZI ,YOL HARİTASI SONRASI GÖREV DAĞILIMI YAPACAĞIMIZI KARARLAŞTIRDIK.

* 19.EKİM GÜNÜ MHP İLÇE BAŞKANI,CHP İLÇE BAŞKANI,ORMANLI BELEDİYE BAŞKANIMIZ,ESNAF KEFALET VE ŞÖFÖRLER ODASI BAŞKANI BİR ARAYA GELEREK ZONGULDAĞIMIZIN BÜYÜK VEYA BÜTÜN ŞEHİR OLMA DURUMU VE EREĞLİMİZİN İL OLMA DURUMUNU KONUŞTUK.

* DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM KDZ.EREĞLİ İLÇEMİZİN İL OLMASI GEREKTİĞİNİ, HALKIMIZIN EN YÜKSEK ORANDA İL OLMAYI TALEP ETTİĞİNİ ,BİZLER DE HALKIN TEMSİLCİLERİ OLARAK HALKIMIZIN BU İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞACAĞIMIZI BİRÇOK KEZ EREĞLİ VE ZONGULDAK BASININDA AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTUM.

Peki, o toplantıda neler konuşuldu... İşte o video...

Çakır, sosyal medyada konuştu!

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 20 saat 30 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 11 saat 42 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 18 saat 43 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 15 saat 47 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 15 saat 21 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
4 gün 9 saat 36 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 20 saat 4 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 14 saat 11 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 17 saat 37 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI