Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇAKIR MÜJDEYİ KASTAMONU’DAN VERDİ!..

ÇAKIR MÃœJDEYÄ° KASTAMONU’DAN VERDÄ°!..

Kdz. EreÄŸli Ä°lçesi ve  köylerinin sorunlarını çözmek amacıyla aralıksız olarak çalışan AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır, Kastamonu’da bulunan bazı Bölge Müdürlüklerinde önemli görüşmeler gerçekleÅŸtirdi.

Makamlarında görüştüğü Karayolları Kastamonu  15. Bölge Müdürü Ä°nÅŸaat Yüksek Mühendisi  Sami Uyar ve  Devlet Su iÅŸleri (DSÄ°)  23. Kastamonu Bölge Müdürü Sait Umucu  ile Kdz. EreÄŸli ve mahallerinin sorunlarını masaya yatıran Çakır, EreÄŸli adına olumlu görüşmeler gerçekleÅŸtirdiklerinin müjdesini verdi.  

UYAR İLE GÖRÜŞTÜ, SORUNLARI İLETTİ

Beraberinde  Ormanlı Belde Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol ve bazı partilier ile birlikte EreÄŸli ve Zonguldak’ın DSÄ° ile Karayollarının baÄŸlı olduÄŸu Kastamanu Bölge Müdürlüklerine giden Çakır, ilk ziyaretini Karayolları Bölge Müdürü  Ä°nÅŸaat Yüksek Mühendisi  Sami Uyar’a gerçekleÅŸtirdi.  Burada yaklaşık 1 saate yakın kalan Çakır ve beraberindeki isimler, Uyar’a  EreÄŸli’nin Ormanlı Beledesi ile ilçenin Kıyıcak ve Kepez mahallelerinin karayolları ile ilgÄ°li talep, istek ve sorunlarını maddeler hâklinde sıraladı ve çalışmaların hızlandırılması için giriÅŸimde bulundu.

Özellikle Kepez Mahallesi duble yol güzergahında araçların park edebilmeleri için yol kenarına cep yapılmasını sorunu ele alan taraflar,  Ormanlı ile Kızılcapınar arasındaki geçiÅŸ yolununda yaÅŸanan sorunun da kısa sürede çözümlenmesini isteyerek, Alaplı-EreÄŸli arasındaki Kıyıcak Mahallesi sapağında duble yoldan mahalleye geçiÅŸ saÄŸlanması için alternatif proje geliÅŸtirilmesi gerektiÄŸinin üzerinde duruldu.

Çakır ve beraberindekilerin taleplerini tek tek tek alan Bölge Müdürü Uyar sorunun çözümü için ellerinden gelen gayreti göstereceklerine özellikle vurgu yaptı.

DSİ İLE SORUNLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Karayolları Kastamonu  15. Bölge Müdürü Ä°nÅŸaat Yüksek Mühendisi  Uyar’ın ardından Devlet Su iÅŸleri (DSÄ°)  23. Kastamonu Bölge Müdürü Sait Umucu’nun makamına geçen Çakır ve beraberindeki heyet, burada ise Ormanlı Çiller Deresinin ıslahı, EreÄŸli Kabasakal deresinin ihale süreci ile Kdz. EreÄŸli DaÄŸevleri bölgesindeki ıslah çalışmasını gündeme alarak, ayrıntılı bir ÅŸekilde görüştü.

ÇAKIR GÖRÜŞMELERİ DEĞERLENDİRDİ

Ziyaretin oldukça verimli geçtiğini ve Ereğli ve köylerinin sorunlarını ilgili makamlara iletmek amacıyla gece-gündüz çalıştıklarını anlatan Çakır görüşmeleri değerlendirerek şunları söyledi:

 “Ä°lçemizin her türlü sorunu ciddiye alıyor ve çözümü adına çalışıyoruz.  Bugün Kastamonu’da Bölge Müdürlüğü nezninde yaptığımız görüşmelerden oldukça umutlu   ayrıldık. Özellikle  vatandaÅŸlardan, esnaflarımızdan bize gelen talepleri ilk elden kendilerine iletme fırsatı bulduk. Yaptığımız görüşmeler çerçevesinde gerek Karayolları ile gerekse DSÄ° ile ilgili beklentileri dosyalar halinde sunduk ve kısa sürede çözümü noktasında takipçi olmalarını istedik.

“KABASAKAL DERESÄ° TAMAM”

Özellikle DSÄ° ile ilili ilçemiz Kabasakal deresinin  yeniden ihale edilerek, dere ıslahının kısa sürede tamamlnacağı noktasında aldığımız bilgi bizleri sevindirdi. Biliyorsunuz bu dere ıslahı bizim en fazla üzerinde durduÄŸumuz konuların başında geliyordu. Yine Karayolalrımız ile gerek Ormanlı’nın gerekse diÄŸer mahallerimizin yol beklentilerini  masaya yatırdık. Ben kendim adına oldukça verimli geçen görüşmeler olarak bu konuyu deÄŸerlendiriyorum. EreÄŸlimizin her sorunu sümen altı edilmeden takip edilecek” ÅŸekilde konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo