14 o C Kdz. Ereğli

ÇAKIR, MUHTARLARA ANLATTI

Siyaset 6 yıl 10 ay 8 gün 14 saat 40 dakika önce 1253

Haberi Paylaşın

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır’, köy ve mahalle muhtarlarına iftar yemeği verdiği bildirildi.
AK Parti İlçe Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, Ereğli Öğretmenevi’nde düzenlenen programda 4.5 yıllık görev süresi boyunca ilçeye yapılan yatırımları anlattığı konuşmasında, Ereğli-Zonguldak ve Ereğli-Devrek taşıt yollu inşasında önemli aşama kaydedileceğini söyledi. Yol yapım çalışmalarının bitmek üzere olduğunu ifade eden Çakır, şöyle dedi:

“YOL” İLE İLGİLİ UMUT VERİCİ SÖZLER
“Ereğli-Zonguldak yolunun yüzde 90’ı bu sene itibariyle tamamlanmış olacak. Ereğli-Çaylıoğlu arasını inşallah Kasım ayı gibi hizmete açmanın gayreti içerisindeyiz. Biliyorsunuz yıllardır ’bitmez’ denilen Ereğli-Devrek yolunun ihalesini yaptık, güçlü bir müteahhide verdik, plan-projesi yapıldı, hızlı bir çalışma var. Bu senenin sonunda yüzde 75 oranında Çaylıoğlu’na yaklaşılır, seneye de inşallah bu yolumuz da bitmiş olur.”

“MESELE EREĞLİ OLDUĞU ZAMAN”
İlçe genelinde yapılan diğer Devlet yatırımlardın da söz eden Çakır, konuşmasının son bölümünde ise ’birlik’ mesajlar verdi. Çakır, şu sözlerle devam etti:
“Mesele Ereğli olduğu zaman bir araya gelmemiz lazım. Kendi içimizde farklı düşünebiliriz, zenginliklerimiz vardır, eleştirilerimiz vardır, birbirimizi eleştirebiliriz ama söz konusu Ereğli’nin çıkarı olduğu sürece hep bir arada olmak zorundayız; en sevmediğimiz, en beğenmediğimiz insanla olsa dahi bir arada olmamız lazım. Biz bu birlikteliği sağladığımız zaman neleri aldığımızı biliyoruz. Birlik ve beraberliğimizi ne pahasına olursa olsun korumalıyız.”
Programa Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ali Tarakçı, Kazım Beceren, Ayhan Taşdelen, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve çok sayıda muhtar katıldı.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 22 saat önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 23 saat 12 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 17 saat 17 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 14 saat 30 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 16 saat 51 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 11 saat 6 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 19 saat 13 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 20 saat 20 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
1 gün 15 saat 22 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 8 saat 24 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !