Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

BÃœYÃœK BEÄžENÄ° TOPLADI

 EreÄŸli Özdemir Park AVM’deki dans  gösterisi beÄŸeni ile izlendi.

Özdemir Park AVM’deki etkinlikte konuÅŸan ilçedeki “MK Dans Academy” isimli okulun kurucusu Murat Kolay, Hakimiyet’e açıklamasında, stresten uzak bir hayat düşünen aile fertlerinin dans etmesi gerektiÄŸini söyledi. Dans okulunu kurduklarında, küçük yaÅŸtaki bireyleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedeflediklerini anlatan Kolay, şöyle dedi:
“Çocuk ve gençlerimizi, uyuÅŸturucu ve bunun gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya gayret ediyoruz. Bu yüzden dans, insanların kiÅŸisel geliÅŸimlerine katkı saÄŸlar, mutlu kılar. Dans, özelikle çocukların öz güvenlerini arttırır.”

SÄ°GARA VE ALKOLE DÄ°KKAT!
Etkinliğin organizatörü Cüneyt Özmen ise küçük yaşta, sigara ve uyuşturucu kullanımının arttığını, bunu önlemek istediklerini belirterek şunları kaydetti:
“Karadeniz EreÄŸli’de dans gurubumuzu kurduk. Gençlerimiz sigara ve alkol alışkanlıklarından kurtulup, spora ve dansa daha yatkınlaÅŸmaları için böyle bir faaliyet içine girdik. Dans okulu olarak, EreÄŸli’de tek konumdayız, çok güzel yerlere gelmek istiyoruz. 
Dans deyince insanlar farklı algılayabiliyor. Kafalardaki ön yargıyı yıkmak istiyor ve dansı, her kesime sevdirmek istiyoruz. Dans kurslarımız baÅŸladı, ilçedeki her kesi okulumuza davet ediyoruz.”

EtkinliÄŸe kapılarını açan Özdemir Park AVM Sorumlusu Burcu Aslan ise bu tür sosyal projelerde yer almaktan mutlu olduÄŸunu söyledi. Aslan, 25 Aralık’ta ’Haydi Çocuklar Boyanı Kap Gel’ isimli ikinci bir etkinliÄŸe ev sahipliÄŸi yapacaklarını sözlerine ekledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo