Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BUTİK HASTANELER İÇİN YER GÖSTERDİ

BUTİK HASTANELER İÇİN YER GÖSTERDİ

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanıHüseyin Uysal, SaÄŸlık Bakanlığınca ilçeye yapılacak 2 Butik Hastane için üzerine düşeni yaptı.Biri Kırmacı’da Gençlik Merkezi için tahsis edilen alanın yanında 2 dönüm, diÄŸeri ise Elmatepe Mevkinde bulunan Kamyon Grajı’ndan 2 dönüm olmak üzere toplam 4 dönümlük arazi Bakanlığa Butik Hastane yapılması için yer olarak gösterildi.

 

Hükümet yatırımlarının Kdz.EreÄŸli’ye gelmesi için yapılan çalışmalara destek veren Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, SaÄŸlık Bakanlığı tarafından EreÄŸli’ye yapılması kararı alınan 2 butik hastanenin yer problemini çözdü.

Başkan Hüseyin Uysal, 2 butik hastanenin Kırmacı Mahallesindeki Gençlik Merkezi yanı ve Elmatepe Mahallesindeki Kamyon garajının bir bölümüne yapılması için yer gösterdi.

YERÄ°NDE Ä°NCELEME..
BaÅŸkan Hüseyin Uysal, Kırmacı Mahallesinde 2 dönüm, Elmatepe Mahallesinde de 2 dönüm olmak üzere butik hastanelerin yapılacağı alanları, SaÄŸlık Bakanlığı Kdz.EreÄŸli Toplum SaÄŸlığı Merkezi BaÅŸkanı Dr.Åžule Başöngen’e yerinde gösterdi.
BaÅŸkan Uysal, gösterdikleri alanların hastane için en uygun yerler olduÄŸunu belirterek; “Balı, Kestaneci, Kirmanlı, Süleymanlar gibi bu bölgenin yükünü hafifletmesi açısından Kırmacı’daki Gençlik Merkezi bölgesinde 2 dönüm, ÅŸehrimizin dağılımına göre, Kışla, Elmatepe, Doruk, Kavaklık gibi o bölgedekiler içinde Kamyon Garajının olduÄŸu alandaki yerimizden 2 dönümü hastane yapılması için veriyoruz. Hastanelerimiz bu bölgelere yapılacak” dedi.
İnceleme gezisine Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, İbrahim Cöbek ve Alptekin Dursun, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Hastane kurulacak bölgenin muhtarları ve Halk Sağlığı Merkezi ekipleri katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo