17 o C Kdz. Ereğli

BURCU ÖĞRETMENE SON GÖREV

Depremde hayatını kaybeden Burcu Öğretmen son yolculuğuna uğurlandı.

Gündem 1 yıl 7 ay 9 gün 15 saat 5 dakika önce 3123

Haberi Paylaşın

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan Gaziantep, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’da büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde Hatay’ın Antakya ilçesinde hayatını kaybeden Ereğlili Burcu Efe Bozahane Camiinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depreme Hatay’ın Antakya ilçesinde yakalanan öğretmen Burcu Efe, Rönesans Rezidans’ın enkazında kaldı. Kurtarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu Burcu Efe’yi sağ olarak enkaz altından çıkartırken Efe, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Merhume Efe’nin cenazesine; Kaymakam Mehmet Yapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, AK Parti İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt, Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, CHP Önceki Dönem İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul ve çok sayıda sevenleri katıldı.

Merhume Burcu Efe Bozhane Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakılarına başsağlığı diliyoruz.

BURCU ÖĞRETMENE SON GÖREV

Gündem

SON GÖREV

Gündem

TAKLA ATTI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 8 saat 10 dakika önce TRAFİK POLİSİNİ BÖYLE EZDİ !
4 gün 12 saat 32 dakika önce 2 KİŞİYE 30 YIL !.
5 gün 3 saat 28 dakika önce FACİADAN DÖNÜLDÜ !
3 gün 7 saat 43 dakika önce BALI'DA KAZA ; 2'Sİ AĞIR 3 YARALI !
1 gün 10 saat 9 dakika önce BALI'DAKİ KAZADAN ACI HABER !
1 gün 5 saat 21 dakika önce ELMATEPE KARIŞTI, İŞTE İLK BİLGİLER
3 gün 10 saat 31 dakika önce BAĞLANTI YOLU YAPILIYOR !
5 gün 3 saat 12 dakika önce TAKLA ATTI !