Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BURCU ÖĞRETMENE SON GÖREV

BURCU ÖĞRETMENE SON GÖREV

Depremde hayatını kaybeden Burcu Öğretmen son yolculuğuna uğurlandı.


Merkez üssü KahramanmaraÅŸ’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan Gaziantep, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Åžanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’da büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde Hatay’ın Antakya ilçesinde hayatını kaybeden EreÄŸlili Burcu Efe Bozahane Camiinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı.

Merkez üssü KahramanmaraÅŸ olan depreme Hatay’ın Antakya ilçesinde yakalanan öğretmen Burcu Efe, Rönesans Rezidans’ın enkazında kaldı. Kurtarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu Burcu Efe’yi saÄŸ olarak enkaz altından çıkartırken Efe, yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamadı. Merhume Efe’nin cenazesine; Kaymakam Mehmet Yapıcı, Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Harun Akgül, AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Av. Saffet Bozkurt, EreÄŸli Kadın Gücü Kooperatifi BaÅŸkanı Neriman Posbıyık, CHP Önceki Dönem Ä°lçe BaÅŸkanı Eylem ErtuÄŸrul ve çok sayıda sevenleri katıldı.

Merhume Burcu Efe Bozhane Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Åžehir Mezarlığında topraÄŸa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakılarına baÅŸsaÄŸlığı diliyoruz.

BURCU ÖĞRETMENE SON GÖREV

Depremde hayatını kaybeden Burcu Öğretmen son yolculuğuna uğurlandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün3
gülücük2
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo