13 o C Kdz. Ereğli

BURAK TOKER’DE İMZAYI ATTI

Spor 6 yıl 10 ay 15 gün 5 saat 23 dakika önce 1581

Haberi Paylaşın

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yeni sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çeken Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Karadeniz Ereğli Belediyespor, daha önce ön anlaşma yaptığı Burak Toker’e de resmi imzayı attırdı.
Alınan bilgiye göre, daha önce İstanbul Güngören, Dikilitaş ve Geredespor formaları giyen, sezonu Bal Ligi 8.grup lideri ve Play-off şampiyonu olarak 3. lige çıkan Utaş Uşakspor’da tamamlayan kanat oyuncusu Burak Toker, geçen sezonu 14 gole tamamlamıştı.
İç transferde Ahmet Olgun, Serbay Aydın, Alihan Tezel, Oğuz Yalçın, Ozan Aydın ve Cihat Öztürk ile nikah tazeleyen Ereğli Belediyespor, dış transferde daha önce Bucak Belediye Oğuzhanspor’dan 24 yaşındaki sol bek Sercan Çekmen, Çekmeköy Belediye Alemdağspor’dan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Ramazan Bal ve 26 yaşındaki sağ bek Enes Diyarlı, Güzelorduspor’dan 30 yaşındaki kaleci Ahmet Arat, Sökespor’dan 26 yaşındaki kaleci Ufuk Tahtalı ve Görelespor’dan 22 yaşındaki stoper Fehmi Kara, Nevşehirspor’dan forma giyen orta saha oyuncusu Okan Avcı, santrafor Quesi Jonathan Weston, Karaköprü Belediyespor dan dan hücuma dönük orta saha oyuncusu Muhammed Kurt’u kadrosuna katmıştı.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 13 saat 16 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 14 saat 28 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 8 saat 33 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 5 saat 46 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 8 saat 7 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
2 gün 2 saat 22 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
12 saat 50 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 10 saat 29 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 6 saat 38 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 11 saat 36 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !