Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BUNU KİM YAPTIYSA !..

BUNU KÄ°M YAPTIYSA !..

Ereğli`de tecavüze uğradığı belirlenen erkek kedi veteriner kliniğinde tedavi altına alındı.


 EreÄŸli'de tecavüze uÄŸradığı belirlenen erkek kedi veteriner kliniÄŸinde tedavi altına alındı. 

Olay ilçeye baÄŸlı Kışla Mahallesinde meydana geldi. Ä°ddiaya göre Kışla Mahallesinde yaÅŸayan Emine Yörük, mahallede beslediÄŸi BONCUK adındaki 1 yaşında ki erkek kedinin uzun süredir görünmediÄŸini, aradan geçen zaman sonrasında ise sürünerek geldiÄŸini gördüğünü söyledi. Emine Yörük, durumu fark eder etmez kediyi veteriner hekime getirdiÄŸini kaydetti. 

Veteriner kliniÄŸinde yapılan muayenede BONCUK’un omuriliÄŸinde ve arkada saÄŸ ayağında kırık olduÄŸu tespit edildi.

Ayrıca kedinin Rektum’unda ve bağırsaklarında 4-5 santimlik geniÅŸleme olduÄŸu, bu oluÅŸumun kedinin tecavüze uÄŸraması sonrası oluÅŸtuÄŸu belirlendi. 

Kedinin ilk müdahalesini yapan veteriner hekim Neslihan Yazıcı “AkÅŸam saat 18.00 sularında hayvan sever olan hanımefendi sokakta bulduÄŸu ve yürüyemiyor ÅŸikayeti ile kediyi kliniÄŸimize getirdi. Ä°lk etaptaki muayenesinde rektum bölgesinde ki 4-5 santimetrelik açıklık dikkatimizi çekti. Daha sonrasında yaz mevsiminde olduÄŸumuz için kurtlanma durumu vardı. Ä°lk muayenede kurtlar temizlendi. Rektum boÅŸaltıldı. Daha sonrasında röntgen çektiÄŸimizde omurga kırığı ve bacakta kırık olduÄŸunu tespit ettik. Rektum da ki bu kadar büyük bir açıklık maalesef ne trafik kazası, ne ÅŸiddetten kaynaklı olmayıp direk olarak tecavüz vakası olduÄŸunu belirttik. Ä°lk muayeneler bu ÅŸekilde” dedi. 

BONCUK’U ZOR BÄ°R DÖNEM BEKLÄ°YOR…

Veteriner hekimlerden Hülya Görkem ise açıklamasında BONCUK’un ilk olarak genel durumunun toparlanması gerektiÄŸini, bu sürecin tamamlanmasının ardından iki büyük ameliyatın kendisini beklediÄŸini ifade etti. Görkem konuÅŸmasında “Kedinin önce genel durumunu toparlamaya çalışıyoruz. Genel durumu toparlandıktan sonra önünde zorlu iki ameliyat var. Buraya gelinceye kadar çok fazla zaman da geçmiÅŸ üzerinden. Olay olur olmaz maalesef bulunamamış. Kendi çabaları ile olay yerinden evinin önüne sürüne sürüne gelmiÅŸ. Ãœzerinden zaman geçtiÄŸi için bitik duruma gelmiÅŸ. Genel durumunu toparlayacağız. Sonra zorlu ameliyatlarında ona destek olmaya çalışacağız” dedi. 

BUNU YAPANLAR İÇİN YAPTIRIM UYGULANMASINI Ä°STÄ°YORUM…

Kediyi mahallede besleyen Emine Yörük, BONCUK’un yaÅŸadıklarını düşündükçe gözyaÅŸlarına boÄŸulduÄŸunu ve psikolojisinin bozulduÄŸunu kaydetti. Bu tür vahÅŸeti yapanların mutlaka bulunmasını ve cezalandırılması gerektiÄŸini kaydeden Emine Yörük “Kedi bizim mahallemizin kedisiydi. 1 yaşında bir kedimiz. Uzun zamandır mahallede yoktu. Balkona çıktım. Mamaları koyduÄŸum bir yerim var. Sabit. Orada gördüm. Baktım ki arka tarafını sürüklüyor. EÅŸim ile birlikte kedinin yanına indik. Durumunu görünce sepete koyup buraya getirdim. Yani benim ÅŸu anda psikolojim çok bozuk. Gerçekten o hayvanın yaÅŸadığı acıları, içinden çıkan kurtları nasıl dayandı? Nasıl yaÅŸadı? Bunu yapanlara ben bir ÅŸey diyemiyorum. Bunlar can. Mal deÄŸil bunlar. Bunların can olduÄŸunu insanlar artık farkına varsın. Gerçekten çok üzülüyorum. Bu olayın sonuna kadar gitmek isterim. Gerçekten bunlar için bir yaptırım olursa sonuna kadar gitmek isterim. Ama hiçbir ÅŸey deÄŸiÅŸmiyor. Yine vakalar ortaya çıkıyor ve yine olan bu canlara oluyor. Tecavüzlere iÅŸkencelere devam ediliyor. Araba kazaları sürekli oluyor. Artık insanlar dikkat etsinler. Lütfen yalvarıyorum” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın14
gülücük6
şaşkın1
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Kerem Ersöz

30 Temmuz 2021 - 13:54

Millet artık ahlaken çöküş içinde .Ben hiç şaşırmadım. Millet herşeyi sineye çekiyor. şiddet tecavüz serbest, konuşmak eleştirmek suç.

Yorum Yazın

Canlı Radyo