Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BUGÜNÜ BEKLEDİLER!.

BUGÜNÜ BEKLEDİLER!.

Zonguldak’ta unutulmaz bir tarihte dünya evine girmek isteyen Ali (59) ve AyÅŸe Hekim (49) çiftinin nikahı 14 Åžubat Sevgililer Günü’nde kıyıldı.

Kentte 14 Åžubat Sevgililer Günü’nde evlenmek isteyen çiftler, Zonguldak Belediyesi Evlendirme Dairesine aylar önce baÅŸvurdu. Bugün için randevu verilen çiftler, Sevgiller Günü’nde dünya evine girmenin heyecanını yaÅŸadı.Evlilik için özel tarihi seçen AyÅŸe Hekim, gazetecilere yaptığı açılamada, Sevgililer Günü’nün kendisi için önemli bir gün olduÄŸunu belirterek, "Ä°kinci baharımı yaÅŸadığım bu günümün özel olmasını istedim. Ali Hekim’le hayatımı birleÅŸtirmeye karar verdim. Özel olmasını istedik. Uzun süre birbirimizi tanıma fırsatımız oldu. BirlikteliÄŸimizi taçlandırmak istedik" dedi.

Ali Hekim de sevginin sadece 14 Åžubat’ta deÄŸil de bir ömür sürmesinin kendisi için önemli olduÄŸunu vurgulayarak, "Ömür boyu sevgi dolu bir hayat yaÅŸamak dileÄŸiyle. Ortak arkadaÅŸlarımızın vesilesiyle tanıştık. Ä°nÅŸallah ikinci baharımızı yaÅŸarız. Bir ömür devam etmesini dilerim" ifadesini kullandı.

Nikahı kıyarak cüzdanı geline veren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, çifte kahve ve fincan hediye etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo