Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ACI HABER !.

ACI HABER !.

Ereğlili Fizik Öğretmeninin 22 yaşındaki oğlu ve 3 arkadaşı trafik kazasında hayatını kaybetti.


Gebze-Orhangazi-Ä°zmir otoyolu Selçukgazi tüneli yakınlarında meydana trafik kazasında yaÅŸamını yitiren Kdz. EreÄŸli Anadolu Lisesi Fizik Öğretmeni Kerem GöktaÅŸ’ın oÄŸlu Yusuf Taha GöktaÅŸ (22), EreÄŸli’de son yolculuÄŸuna uÄŸurlanacak.

 

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu Selçukgazi tüneli yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil önündeki kamyona çarptı. Feci kazada otomobilde bulunan 4 kişi feci şekilde can verdi. Kazada hayatını kaybedenlerden birinin İHA ve SİHA'ların yapımında performans ve analiz takım lideri olarak görev yapan Baykar'ın uçak mühendisi Tarık Kesekçi olduğu belirtildi. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından 'Çok sevdiğim mühendis kardeşim Tarık Kesekçi, Hâkk'a yürüdü. AKINCI'da birlikte çok sabahladık. Seni çok özleyeceğim kardeşim..." mesajını paylaştı.

Kaza, saat 10.30 sıralarında İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Selçukgazi Viyadüğü yakınında meydana geldi.

Ä°stanbul’dan Bursa’ya bir programa katılmak için yola çıkan Ä°HH Ä°nsanı Yardım Vakfı personeli Muratcan Kaya yönetimindeki 34 AFG 020 plakalı otomobil, aynı yöne giden Mustafa Haldız (41) yönetimindeki 41 HZ 096 plakalı TIR’a arkadan çarptı.

TIR ÅŸoförünün ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve saÄŸlık ekipleri sevk edildi. Gelen saÄŸlık ekibinin yaptığı kontrolde, sürücü Kaya ile yanındaki Ä°HH gönüllüleri Yusuf Taha GöktaÅŸ (22), Kaan Talip Tığlı (25) ve Tarık Kesekçi’nin (26) yaÅŸamını yitirdiÄŸi belirlendi.

Ölen 4 kişinin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

HIZ KADRANI 150 KÄ°LOMETREDE TAKILI KALDI

Bu arada, otomobilin hız kadranının 150 kilometrede takılı kaldığı görüldü.

Kazada yaÅŸamını yitiren Yusuf Taha GöktaÅŸ, 28 Kasım 2021 Pazar günü  (Bugün) Kepez Tepe camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuÄŸuna uÄŸurlanacak.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün9
şaşkın1
kızgın1
gülücük0
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sebahattin ozarslan

28 Kasım 2021 - 13:28

Ogretmenimizin başı sağ olsun mekanı cennet olsun

Yorum Yazın

Canlı Radyo