BUGÜN SAAT 10:00’DA!..
91.7 frekansından yayın yapan radyomuz Ereğli FM’de, “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” programının bugünkü konuğu, Utku Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı olacak.
Çataklı, ilçedeki özel eğitim kurumları arasında ’ayrıcalıklı’ yere sahip Utku Eğitim Kurumlarının dünü, bugünü ve yarınını anlatacak; gelecek nesillerdeki hedeflerinden bahsedecek.
Saat 10.00’da başlayacak olan “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” aynı zamanda internet üzerinden de dinlenebilecek. Bunun için ise; ereglihakimiyet.com, eregliefm.com.tr, haberhayat.net internet sitelerindeki ’ereğli FM’ butonuna tıklamak yeterli olacak. Akıllı cep telefonlarında da ’tunein’ programı vasıtasıyla programı canlı dinlemek mümkün olacak.
Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun
Bu haber size ne hissettirdi?
İlk tepkiyi siz verin.
Yorumlar 0
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.



